B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 Tem 2024 #1 Kilis turkuleri En guzel Kilis Turkuleri YOĞURT KOYDUM DOLABA Yoğurt koydum dolabaellere vay Bugun başım kalabaellere vay Aha ben gidiyorumellere vay Kilis kalsın harabaellere vay Ellere cicom cicom ellere vay Giyin pembe şalvarı Sallansın sacakları Yerlere vay Kalaylı tas yoğurduellere vay Seni kimler doğurduellere vay Seni doğuran anaellere vay Balınanmı yoğurduellere vay Kalaylı tas ayranıellere vay Oldum cemal hayranıellere vay Bugun ben yari gordumellere vay Sandım kurban bayramıellere vay Yoğurdun yuzu kaymakellere vay Olurmu yare doymakellere vay Yare doydum diyeninellere vay Caizdir boynun vurmakellere vay ZEYTİN YAPRAĞI YEŞİL Zeytin yaprağı yeşilaman bir yar elinden Altında kahve pişir Beni sana vermezleraman da bir yar elinden Aklın başına devşir oynerelere gidem elinden Aman bir yar elinden yareli yar elinden Oy seni sallayayımda aman da bir yar elinden Zulfunun telinden oy nerelere gidem elinden Aman bir yar elinden yareli yar elinden Yar bahceye girdin miaman bir yar elinden Sevdiğini gordun mu Sevdiğini gorunce aman da bir yar elinden Saclarını ordun mu oynerelere gidem elinden
Kilis turkuleri En guzel Kilis Turkuleri YOĞURT KOYDUM DOLABA Yoğurt koydum dolabaellere vay Bugun başım kalabaellere vay Aha ben gidiyorumellere vay Kilis kalsın harabaellere vay Ellere cicom cicom ellere vay Giyin pembe şalvarı Sallansın sacakları Yerlere vay Kalaylı tas yoğurduellere vay Seni kimler doğurduellere vay Seni doğuran anaellere vay Balınanmı yoğurduellere vay Kalaylı tas ayranıellere vay Oldum cemal hayranıellere vay Bugun ben yari gordumellere vay Sandım kurban bayramıellere vay Yoğurdun yuzu kaymakellere vay Olurmu yare doymakellere vay Yare doydum diyeninellere vay Caizdir boynun vurmakellere vay ZEYTİN YAPRAĞI YEŞİL Zeytin yaprağı yeşilaman bir yar elinden Altında kahve pişir Beni sana vermezleraman da bir yar elinden Aklın başına devşir oynerelere gidem elinden Aman bir yar elinden yareli yar elinden Oy seni sallayayımda aman da bir yar elinden Zulfunun telinden oy nerelere gidem elinden Aman bir yar elinden yareli yar elinden Yar bahceye girdin miaman bir yar elinden Sevdiğini gordun mu Sevdiğini gorunce aman da bir yar elinden Saclarını ordun mu oynerelere gidem elinden