B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 En guzel Ordu Turkuleri Ordu'nun Dereleri Ordu'nun Dereleri, Aksa Yukarı Aksa Vermem Seni Ellere, Ordu Ustume KalksaSurmelim Aman Ordu'nun Dereleri, Derin Derin Cağlıyor Kalk Gidelim Sevdiğim, Annem Evde AğlıyorSurmelim Aman Oy Bağlamam Bağlamam, Zerdali Dalı Mısın Garip Garip Calarsın, Benden Sevdalı MısınSurmelim Aman Oy Mehmet'im Mehmet'im, Sana Kustum Demedim Beni Sana Gecmişler , Vallahi Ben DemedimSurmelim Aman Akşam oldu yanıyor (Vona) Akşam oldu yanıyor da Vona'nın ışıkları Hic aklımdan cıkmıyor da Yarin konuşukları Oy kemence kemence de Nerde idin dun gece Atar kırarım seni de Eğlencesin eğlence Vona'dan gorunuyor da Ordu'nun ışıkları Adamı olduruyor da Yarin Konuşukları Oy bağlama bağlama da Zerdali dalı mısın Yanık yanık calarsın da Benden sevdalı mısın Asmam senun dalundan Asmam senun dalundan Alamadum uzumi Ander kalsun cenberi Goremedum yuzuni Başındaki cemberi ya Don beri don beri Etmeyiruk sevdaluk Biribirinden deli Duman geliyu duman Gelu da yayuluyi Guzeluminan beni Kıranlar ayiruyi Derenun kıyısında Yikayi camaşırı Ni edelum guzelum Kaldık kıran aşıri Ey guzelum guzelum Gel da bize gezelum Ayıracaklar bizi Oturup ta bezelum
En guzel Ordu Turkuleri Ordu'nun Dereleri Ordu'nun Dereleri, Aksa Yukarı Aksa Vermem Seni Ellere, Ordu Ustume KalksaSurmelim Aman Ordu'nun Dereleri, Derin Derin Cağlıyor Kalk Gidelim Sevdiğim, Annem Evde AğlıyorSurmelim Aman Oy Bağlamam Bağlamam, Zerdali Dalı Mısın Garip Garip Calarsın, Benden Sevdalı MısınSurmelim Aman Oy Mehmet'im Mehmet'im, Sana Kustum Demedim Beni Sana Gecmişler , Vallahi Ben DemedimSurmelim Aman Akşam oldu yanıyor (Vona) Akşam oldu yanıyor da Vona'nın ışıkları Hic aklımdan cıkmıyor da Yarin konuşukları Oy kemence kemence de Nerde idin dun gece Atar kırarım seni de Eğlencesin eğlence Vona'dan gorunuyor da Ordu'nun ışıkları Adamı olduruyor da Yarin Konuşukları Oy bağlama bağlama da Zerdali dalı mısın Yanık yanık calarsın da Benden sevdalı mısın Asmam senun dalundan Asmam senun dalundan Alamadum uzumi Ander kalsun cenberi Goremedum yuzuni Başındaki cemberi ya Don beri don beri Etmeyiruk sevdaluk Biribirinden deli Duman geliyu duman Gelu da yayuluyi Guzeluminan beni Kıranlar ayiruyi Derenun kıyısında Yikayi camaşırı Ni edelum guzelum Kaldık kıran aşıri Ey guzelum guzelum Gel da bize gezelum Ayıracaklar bizi Oturup ta bezelum