Son Konu

En güzel Platonik Aşk Sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En güzel Platonik Aşk Sözleri Platonik Aşk Sözler Platonik Hoş Aşk Sözleri Dünyada ki en baskı aşktır platonik aşk Dilerim oysa hiç kimse platıonik bir aşka tutulmaz ve herkes aşkının karşılığını bulur Sevgili Melek'ler, bu yazımızda sizlerle en güzel platonik aşk sözlerini paylaşıyoruz 1549104390 1549104390 enguzelplatonikasksozleri5c55750a9464aenguzelplatonikasksozleri5c55750a9464a enguzelplatonikasksozleri5c55750a9464a pLatonik bir sevgi ateşindeyim ya bana gülme yada defalarca gül yanımdan gitme seviyorum seni Sen Yalnızca Kalbimin Değil yarınlarında Karşılıksız Sevgisi Olucaksın kusur Senin Yok Karşılıksız Seven Kalbimin Senin Haberin Olmasada Bu Kalpten seviyorum seni off çekiyorum daima doğru Gül Dikeniyle, Bulut Yağmuruyla, Ketçap Mayoneziyle, Kalbim Karşılıksız Sevgimle Tamamlıyor Birbirini Karşılık Beklemediğim umutlarımda hayallerde her zaman sevdiğim tek platonik aşkımsın seviyorum seni bakımlı hayranın oldu bu yürek sana durmuyor inan bana, seviyorum seni ne olur beni anla pLatonik aşk bitsin hadi gel bana Nasıl Sevdi Bu Yürek Seni Neden Sevdi Bu Yürek Seni? Sorularım Bende Gizli Sen Kimseden Habersiz Sadece Kalbimde Saklısın Bebeğim Karşılıksız sevgi benimkisi sana platonik bağımlı bir serseriyim, Sen ise Benden Habersiz Mahsum bir kedisin bebeğim Hayatı Seviyorum Seni Sevdiğim kadar Fakat Seni görür görmez Hayatı unutuyorum Sen Kalıyorsun o an yalnızca benim dünyamda lakin sen beni görmüyorsun kendi dünyanda Seni düş ediyorum geceleri Masamın Soğuk kenarında zaten hep düş ediyorum seni olsanda olmuyor istemiyorsun beni Ben Senin için her akşam besteler yazsamda namına şiirler okusamda senin haberin olmayacak biliyorum bunuda Sen benim Kalbimin birincil ve tek yanlı Aşkısın Kalbim Seni Seçti Kalbim benide Geçti Sen Varken senden Habersiz Seviyorum Seni Ya Sen Yokken Nasıl Seveceğim Seni pLatonik Aşkım benim Seni habersizce Sevdim Habersizce gitmesinide bilirim pLatonik sevgilim Ne zaman Seni görsem kalbim yerinden oynuyor gözlerine baksam o lahza yaşam donuyor ama bir sen görmüyorsun karşında duramıyorum  

Üst Alt