bilgiliadam
Yeni Üye
en hoş Serseri Nickler Serseri Nickler kolpalara nickler kahpe nickler Kalbinin bin parçaya bölünmesini istemiyorsan, sana aşık olmayan birine aşık olma Benim Sevdam Sevipte Kavuşamayanlardandı Benim Sevdam Anlatılmaz Yaşanırdı!!! ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!! Gülü öylesine sevmelisinki soranlara dikeni yok diyebilmelisin Umutlarımı kefil yaptım Unutma bana aşk borçlusunSevenler Bir Gün Ölür Ölenler Bir Gün Gömülür Benim Sana Ola Sevgim Ne Ölür Ne Gömülür Unutulmak Vefat Etmek Kadar Acıysa, Hatırlanmak Yaşamak Değin Güzeldir!!!!! Ya Severim Ardına Kadar Ya Tanımam Ölene Değin Yokuşta Akmayan Ter İnişte Göz Yaşına Döner ?ü ? ?ş?? ???z ??? ??? ???z ? ç?lış?? ?z?? ç??… ßilemem ßelkide O ßöyle Mutlu!!! Bes Para Etmez Ruhun wardıOnuda Seytana Satmıssın… İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir dert ortağı? O da sensin Güzel bir kız Ahh kahretsin işte o bnm Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O süre ölmek için yaşamak gerek !!! Hayat üç buçukla dört arasındadır ya üç buçuk atarsın veya dört dörtlük yaşarsın Ben mevlana değilimadam ol da gel!!!! Sıradanım, lakin en ön basmakalıp! *Gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım! Adres yaz 053x xxx xx xx’a bayrak direği gelip ağzını burnunu kırayım Kaderimi Sen Çizmedin Ama Ölümüm Elinden Olsun Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda yarı benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ? Çiçekler Rüzgarın Şiddeti İle Kızlar Erkeklerin İhanetleri İle Solarlar… Üzülme Boşwer Be Kuzen Nanköre Sevmeyi Öğretemezsin…… Yaralarımı Sarmak İsterken Karşıma Çıktın Kapanmaya Başladığını Hissettiğim Anda Daha Beter Yaraladın Beni,Hemen Git Bişey Söleme Anlamsız Kelimeleri Kullanmaya Kalkma Pek Küçülme Gözümde Hiç Olmazsa Derhal YALNIZCA GİT Fakat Benden Aldıklarını Geri Wererek GöLgem BiLe Terketti beni ArKAma BaKsam Ne yazar! ICTIGIM SARAB OLSUN CEKTIGIM ESRAR OLSUN SEVDIGIM KIZ MUSLUMCUYSE BU CAN ONA FEDA OLSUN hiç kimse görmesn tanımasın benibu gece çekemem boş muhabbetleridokunmayın bırakın kendi halime rüsgar nerden eserse hesap kitap değil bu gece erkekler park gibidirler iyileri hep kapılmıştır qÖzLeriN ß0sLuqa daLıp qiDer sahipsiZ bakısLarıN ßnm oLsuN isteRiMm ! Haps0Ldum SöyLediqim yaLanLara ÇıkısLar defalarca kapaNmıs Ruhum Kuytu s0kakLarda ! ?özl ?ü?ü?, ?ü??g?? ?üçü l??l??ı? ç??, ??g??l??ı? ?? gö?? l?, gö?? z???ll?!! Sewmek ßeni ßırakıp Nereye Gidiyorsun Demek DeqiL,Gittiqin YerLerde DUALARIMLA seni Koruyacaqım diyebiLmektir!!! Suskunluğum Asaletimdirher lafa verilecek bir cevabım var lakin ; lafa bakarım laf mı diye ; diğer taraftan söyleyene bakarım adam mı diye! ßni aL yanında eLini ßeLime saR Kendini mutLu hissediy0RsaN ßir yeRde Yine ßir saLaklık yaptıN we haberdar deiLsin demektiRr qeRçek sewqiLer diLde deiL oysa we ama kaLptediRrr g?ç?ç? ? ??ğ?l ??? ? ??ƒ?? ?l Káç Ölüm wá?$á qözéé áLdm háyáTımıİ çöPé áTtm Tüm RüyáLa? Káßu$ Y!né Ko?kuy0ruMmM! ??L! AMA Laz|?Sı? ?a?a h ?? a?? z?af ? ??LA aşk;iLkOkUlDa kOm£d!OrTa oKuLdA TrAj?d!lIs?d£ DrAmImAm hAtIpT£ hArAm :::::: ??g ?s??l?:::::: ( hiç birşey imkansız değil ) SaRı qiyeR qüNeş oLursuN, mavi qiyeR deNiz oLursuN, siyah qiyeR ağlama oLuRsuN, KimßLiR ßeLki ßiR qün, ßeyaz qiyeR ßnm oLursun i!i!Oğl?? Ol??? K B? Al Y??ışı?lı?ı B i!i! Sewmek öLmektir bence, Bende sewdim öLmeden önce! OnLy God Can Judge Me! ’’Beni Yalnizca Allah Yargılar’’ ßiz ßiz Olduqumuz Için S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden ßir ßir SiLdik Geride 35 Birey kaLdık fakat içimiz gizli MutLuyuz Çünkü Bu yaşımıza dek Hiç Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık! eCeLLe SözLü öLümLe NiŞanLıYız Tesadüfen DoĞDuK YaŞamaK ZoRunDaYıZ Cümbür Cemaat Akıllı oLSun BiZ ŞiFaLıYıZ PaRamıZ mı Var eSRaR aLmaYa ŞeKLimiZ mi Var KıZ TaVLamaYa BiR CaNım Var oDa FeDa oLSun SaNa SaBıKaSı yok kesin SuÇu Abayı Yakmak SeNin iÇiN SoKaKLaRDa yatmak SeNin NiYeTin BenDen uzaktan DuRmaK YaKıŞTımı Bea GüLüm Beni BöYLe aRKaDan VuRmaK MüSLümCüYüZ Tıraş Bıçağı aTaRıZ ŞiFaLıYıZ Can YaKaRıZ aLem DeDiKLeRi BuYSa öLüMüNe isYanKaRıZ aLıRıZ eMaNeTi BoZaRıZ aDaLeTi maHaLLemiZDen GeÇiLmeZ eLimiZDen Su iÇiLmeZ ŞiFa ÇoCuĞuYuZ BiZ BiZe RaJon KeSiLmeZ DeLiYiZ DoLuYuZ SöZüMüZ GeÇeR ŞiFa ÇoCuĞuYuZ ŞeKLiMiZ YeTeR ŞiFa meRKeZ Akıllı oLSun Herkes Yaşam $aHTé !n$anLaR KaHPé HéRKé$Té B!r Ma$Ké!\\$oKaKLaRDa YaNKıLaNDı ADıM$éN$!ZL!Ğé H!Ç ALı$MaDIM BiDavsiye SewdinisMi Adam qibi Sevin Sewmeyeceksenisde oYnadmayın!! aLaynısa sLm : SuSaRsAm ÇatıŞmA,(f)KoNuşuRsaM SaVaş(f)YaZarsaM epope(f)SeVeRsEm DEVRIM oLur DAHA SONRA BeN NeYaPTıM DeMe! HaSReT VuRdU DöNdüM DeMe! AkLıM SeNDe BiLSeN BiLe! AŞka GALIP DEFALARCA Bu KIBIR!!! Ne OLuR BiR LAF SöLe YüZüMe BaKMa ÖLe SuSKuNLuGuN YaKaR BeNi KaRŞıMDa DuRMa ÖLe Yağmur, mutluluğuma gölge devirmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten AğLıYoRuM :’( Hani insan aglamak ister, Gözlerinden inleme gelmez !Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o süre ölmek isterde ECEL gelmez SeN GÜZEL BiR KızSıN LiseLi,BeN isE MERHAMET DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT,BeniM VucüDuMda JILET izLeRi Sevgiler sahte , ırk kahpe , hayatınız plan , Alayınız yalan !!! Alayına Ayaklanma Kralına Tek Kurşun !!! Oku zalim oku!!!! TeSbİH ELdE itimat BeLdE SeVdA YüReKtE OLmALıTeSbİhİ SaLLaMaYı EmAnEtİ KuLLaNmAyI SeVdAnI YüReKtE YaŞaMaYı,BiLmİyOsAnn taşıma O YüReGiiii KaRaNLıK BeNi ilaç?EdİyOr HEP?İ GeRçEğİ GöRmEm İÇiN LAKIN GERÇEK OlAn TeK şEy ›ÕLu?› Ve O BeNi ÇaĞıRıYor GéL BuLut oLDa Yağ Birazcık iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir biss yüzsüs pLér qibi hér qüséLé asıKK oLmayıss fakat oLdukmuda katiyen unutmayıss ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada YOK Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemdeSen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile! N dnyLr yıktm sni buLmak içn, N umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse ’ayrıLık’ dedin en b$nda AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa Çocuum dü$ünme, birascık yaLan a$k için söLenen $eyLer! ??t??ş ?l??ğ? ?ç?? ?ğl??? ?l??ğ? ?ç?? ?ül!! ?? ? ?lı ?l??l ? ? ? ? ??? ? ç??? ?ö?t çü??ü ?? ??? ş??l?? ?? ?z ???l???ğ?? z ???ç??l?ş??… ?? ?ü?ü? ?l??l?? ?? ???lı ?l??l?? ??ğ?l ?? ?z l ?!! öğ??t?l?? ?? z?? tt? ? ?ö??ü?ü ??ll??ı?, ? ?ı ğı??ı? ? ? ??? ?ç??,v??ğül ? ?ğ?l???! ?? l??¢? ç?? ç ? ?,??l ? ??l??? ???, ? ??v??? ??? , l??? ??vğ?l?? ???! ?? ?ü?ü?ü? ğül , ??? ?? ? ?? ? , ¢??? ? v ???,??l v ? ?? ??! ??» Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN? êRkêK bûGün sêVêRyâRîn bêZêR!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR«?? ßiz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca devlete ait yaktık! Yırttık attık onuru sıkça Göz mü değdi be ’aşkım’ imrenirdi cümbür cemaat cümbür cemaat baksın işine bayılmayı ölmek zannetmesin kimse bu alem zeki olanı sever bende Boşwer,Her Zaman aynı MasaL ’Yaşam ve BeN’ İşte O kdr Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Lakin Bundan Böyle Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden fazla öbür yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin Karakteri Oturmamis Toy ßunyeler Amacsiz Yasayan 5 Para Etmez Lümpenler Yana Kahpe Yalancıktan Sevgililer , Arkadan Vuran Sinsi Kolpalar Cafede Uyuz Nette Casanova Takilan Zavallilar 2 Çift Lafim Var in Qidin Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsınOralarda Benden Değil Bir Düşünsen Anlarsın !! hayaTı gösya$LarınLa değerLendiReceinekahqahaLaRınLa cesaLandıR Dün Cnm oLan Yarm,Düşmanm oLamz bnm!HatırLarı daima sorulr,slmları alınırSildiklerm vrdr diğer taraftan!Adları anıLmz,sadce BedduaLarımdr Şerefsizlerin, ce yaşadığı bu dünyada ce yaşıyorsun Adiliğine boncuk tak da nazar değmesin Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GerçekLeri Bundan Böyle Ben WaszGectimYaLnıszLıqı Sectim