Son Konu

En Guzel Sevgi Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Guzel Sevgi Sozleri

ALT :wwwupluploadssevgisozleri31636sevgisozleri31636ALT

Geceyi takip eden guneşin aydınlığı kadar aydınlık bir dunyan olsunSenin de yanında değerini bilecek kadar değerli bir insan olsun

Bu mesaj sana ne mi soyluyor? Dinle: Kırdım seni ama inan cok uzgunum Bugun icin ozur dilerim İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız

Beyaz bir guvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte Bu bir barış mesajı Tum kırgınlıkları yok etsin ve sen ozurlerimi kabul et diye

Gel eskisi gibi olalım affet beni ne olur hadi barışalım

Buyuk umutlarımı kırma ne olur hadi barışalım sevgimiz icin buyuk bir adım atalım

Barışmak icin ilk adımı benden bekleme kalbinin sesini dinle adımlarınla sesini dinlet kalbime!

Yaşayabileceğim en guzel aşkı yaşattığın icin sana beni seninle karşılaştırdığı icin Tanrıya seni gorebileceğim icin yarınıma şukrederek yatıyorum

Sevmek caydır sevilmek şeker biz cayı hep şekersiz iceriz

Sev seni seveni hak ile yeksan etse de sevme seni sevmeyeni Mısır’a sultan etse de

Ben Seni Kara Kalemle Kağıda Yazmadım Ben Seni Kırmızı Kanımla Kalbime Yazdım

Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız cizdim benim şimdi kac yıldızım var biliyormusun benim şimdi bir gok yuzum var

Ben seni asi kalbinle hırcın duygularınla sevdim barışmak icin sana feryat etmeyi sevdim bebeğim hadi gel barışalım eskisi gibi olalım

Barış icinde kalsın ellerimiz ayrılık gormesin gozlerimiz ben seni seviyorum barışmanı bekliyorum

Sana sevgi ve barış dolu duygularımla geliyorum belki cocukluk yaptım af diliyorum aşkım barışalım hadi

Affetmek buyukluktur aşkım affet beni barışalım hadi guldur ağlayan yuzumu

Kalbimi kırsanda, kalbimin icinde barış cığlıkları atıyor senden başkası bu kalbimdeki yarama merhem olamıyor ne olur barışalım aşkım

Bir gun sokaklar boyu ararsan sevgiyi bir dağ eteğinde bir deniz kenarında yaşla dolarsa gozlerin uzat bana elini unutma ben senin yanındayım

Haydi uyandır beni , soyle gorduğum zamansız bir duş mu, haydi git uzaklaş yokluğuna inandır beni ,gercekten yoruldum her buduğum yerde seni kaybetmekten

Ruhumu yere vurup hasret cektiren olsan da ne aşkına bedduam ne de sana kinim var,derya gibi akan bir derdim olsa da mahşere kadar seni unutmamaya yeminim var

Huznun yureğime ne zaman yer etti bilmem ;ama orada hep kalacağa benzerYine sabaha dalarken seni duşunuyorum ve yine yoksun be sevdiğim!

Üst Alt