Son Konu

en guzel sevgi sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En guzel Sevgi mesajları

O kadar guzelsin ki yuzune bakamiyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamiyorum Oylesine baglanmisim ki sensiz duramiyorum

Yuregimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yasatan tek duygu senmissin bebegim

Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok sevecegim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin

Sen bazen zifiri karanlik gecemin gunesi, sen bazen hayatin cesaret veren mutluluk yani ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin

Gunun ilk isiklari sahile vurdugunda, martilar yalnizca ikimizin anlayacagi bir dille sunu fisildar denizin kulagina: Seni cok ozledim

Seni seviyorum cunku elini kalbimin uzerinde hissettigim zaman, uzuntulerimi alip onlarin yerine o tarifsiz sicakligi koymayi basariyorsun

Sana nasil hitap etmeliyim bilmiyorum Hayatim desem hayat cok kisa, cicegim desem cicek soluyor Sana canim demeliyim, cunku bu can sen oldukca yasiyor

Dogan her gunun sabahinda, icimde gozlerini gorebilmek aski olmasa, inan hicbir seye degmezdi yasamak

Ben sevdanin sokaginda oturuyorum Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum

Yuregim hafif islaktir benim kuytu koselerde aglamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez gunese asmaktan

Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklima vazgectim

Hadi uyandir beni soyle gordugum zamansiz bir dus mu? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni Gercekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve dustugum yer dudaklarin olsa

Buruk hasret dolu geceleri oldurecegim bir gun bu ayrilik sarkilarini kursuna dizecegim ve seni benden ayirdigi icin kaderimi mahkemeye verecegim

Guller anlatsin sana olan sevgimi, guller anlatsin yanlizligimi, caresizligimi Yavas yavas eriyen yuregimi guller anlatsin ben anlatamadim

Ruzgar alabildigine hircin,yagmur alabildigine inatci, yuregin ise onlara inat sanki bir liman Tipki gozlerindeki huzur gibi

Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana, uzakta oldugun icin tutkunum sana! Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun icin tutkunum sana

Seni sevdigim kadar yasasaydim; olumsuzlugun adini ask koyardim

Once dustugumde kalkmayi, sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ogrendim, sevilmeyi her seyi ogrendim de yalniz seni unutmayi ogrenemedim!

Aci ve huzun bir yildiz kadar uzak, mutluluk gozbebegin kadar yakin olsun Umutlarin gercek, gerceklerin mutluluk, mutluluklarin sonsuz olsun

Bir an buruk bir aci saplanirsa yuregine, gozlerin zamansiz takilirsa, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa bil ki bir yerlerde ozlemissindir beni

Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklima vazgectim

Hadi uyandir beni soyle gordugum zamansiz bir dus mu? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni Gercekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve dustugum yer dudaklarin olsa

Buruk hasret dolu geceleri oldurecegim bir gun bu ayrilik sarkilarini kursuna dizecegim ve seni benden ayirdigi icin kaderimi mahkemeye verecegim

Guller anlatsin sana olan sevgimi, guller anlatsin yanlizligimi, caresizligimi Yavas yavas eriyen yuregimi guller anlatsin ben anlatamadim

Ruzgar alabildigine hircin,yagmur alabildigine inatci, yuregin ise onlara inat sanki bir liman Tipki gozlerindeki huzur gibi

Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana, uzakta oldugun icin tutkunum sana! Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun icin tutkunum sana

Seni sevdigim kadar yasasaydim; olumsuzlugun adini ask koyardim

Once dustugumde kalkmayi, sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ogrendim, sevilmeyi her seyi ogrendim de yalniz seni unutmayi ogrenemedim!

Aci ve huzun bir yildiz kadar uzak, mutluluk gozbebegin kadar yakin olsun Umutlarin gercek, gerceklerin mutluluk, mutluluklarin sonsuz olsun

Bir an buruk bir aci saplanirsa yuregine, gozlerin zamansiz takilirsa, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa bil ki bir yerlerde ozlemissindir beni

Gencligine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken

Allah gucu erkege, guzelligi kadina vermis Ne var ki her seyi yenen guc, guzellige yenilmis

Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladim sevgimi, yagmurlar yagdirdim gozyaslarimla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Geldiler mi?

Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana, uzakta oldugun icin tutkunum sana! Sana yildizlar kadar yakin olmak isterdim, her baktiginda beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, uzuldugunde gozyaslarini yagmur olup silebilmek i

Eger gokyuzu bir parca kagit, deniz bir sise murekkep olsaydi yine de sana olan duygularimi yazmaya yetmezdi Seni o kadar cok seviyorum ki

Biliyorsun her gokkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis Gokusagini takip ettim gecenlerde sende bitti En degerli hazinemsin benim, canimsin

Bazi ruyalar digerlerinden cok uzun surer Bazilari da cok cok guzel Benim en uzun ve en guzel ruyam su an bu mesaji okuyor

Bana dunya yuvarlaktir dedin, dedigin dogruysa neden geri donmedin?

Hasret kapimda nobetler tutuyor Sevgilim uzak bir sehirde gozlerim onu ariyor

Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanina Opsem doyasiya, koklasam seni

En guzel yarinlar senin olsun, sen buna layiksin omrun mutluluklarla dolsun Eger gun gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlim canin sagolsun

Bugun yeni bir meyhane kesfettim mezarligin karsisinda Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda

Seni gunde bir defa dusunuyorum o da 24 saatime maloluyor

Denizi icerken maviler takildi bogazima, karaya vuran balik gibi cirpiniyorum

Bugun yeni bir meyhane kesfettim mezarligin karsisinda Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda

Seni gunde bir defa dusunuyorum o da 24 saatime maloluyor

Denizi icerken maviler takildi bogazima, karaya vuran balik gibi cirpiniyorum

Paylastikca cogalan tek seyin sevgimiz oldugunu hic unutmayalim ve sevgimizi daima cogaltalim sevgilim

Biliyorsun her gokkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis Gokusagini takip ettim gecenlerde sende bitti En degerli hazinemsin benim, canimsin Sana dogru bir kelebek ucurdum, daglari denizleri asti seni buldu, yanagina ufacik bir opucuk kondur

Mutlu olmayi biliyorsan, sevmeyi bileceksin gercekten seviyorsan, omrunu vereceksin

Bir deniz dusun susuz, bir gece dusun uykusuz, bir insan dusun sevgisiz, bir bahar dusun ciceksiz, bir de beni dusun sensiz

Ne seni unutmak icin bir cabam var ne de askimi korukleyen bir ruzgar Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum ne de gormeye dayanacak kalbim var

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizlige! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalim nice yillara

Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime degse samanyolundan bir yildiz duser

Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem!

Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem

Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur

Bir gun dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazinda titrersen gunesi getiririm sana, eger gonlun bir sevgi ararsa kalbimi sokup getiririm sana

Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi degil, ozledigimi bil her an hicbir sey seni sevmek gibi degil

Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem!

Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem

Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur

Yapraklar sararip dokulurken yere, yasli gozlerini cevirip goklere, her gun istemem yilda bir kere, adimi anmayi sakin unutma!

Kimsin sen? Yasamak isteyip de yasayamadigim umutlarim, farkinda olmadan yillardir bekledigim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdigimsin, sevdigimi soyleyebildigim

Üst Alt