Son Konu

En guzel sozler kısa ve oz sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En guzel sozler kısa ve oz

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!

Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın cunku inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!

Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dort kitaba dil olsam anlatamam derdimi

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim

Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim

sakın sevme arkadas yaşayamazsın, oyle ağırki sevgi taşıyamasın

Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır…

Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gozunden iki damla yaş suzuluyorsa eğer utancla işte o zaman aşıksın demektir

Ya olduğun gibi gorun, yada gorunduğun gibi ol

iki nokta bir virgul hayatta hep gul

Sevgi her zaman karşılık gorur, ki de

cıktığın kapıyı hızla kapatma cunku geri donersin

Fırtınalar insanın denizi sevmesine engel olamaz

olgun insan guzel soz soyleyen değil,soylediğini yapan ve yapabileceğini soyleyendir

Yanşladığında cocuklarından bekleyeceğin şey, senin babana yaptığındır

sen değil sevgime nefretime bile layık değilsin

Aşağıda olan, duşmekten korkmaz

Hicbir şeye gulmeyenle, her şeye gulenden sakının

Dunyanın en yoksul insanı, paradan başka hicbir şeyi olmayandır*

Ne kadar yaşadığımız değil, nasıl yaşadığımız onemlidir*

Tek bir soru bin cevap dan daha guclu olabilir

Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gonul kapınızdan iceri sokmayın

Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni duşun, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk uşutur Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!

Seni sevmek guzel şey, umitli şey, dunyanın en guzel sesinden, en guzel şarkıyı dinlemek gibi birşey,ama artık ben şarkı dinlemek değil,şarkı soylemek istiyorum

Canımdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gonlum varlığınla renklensin, sen benim gonlumde yaşadıkca ozelsin!

hayatın en guzel anı herşeyden vazgectiğiniz zaman sizi hayata bağlayan biri oldugunu duşunduğunuz andır

Üst Alt