B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ara 2023 #1 Zonguldak turkuleri Zonguldak yoresel turkuler Duriyem'in Guğumleri Kalaylı Duriyemin Guğumleri Kalaylı Ah Kalaylı Fistan Giymiş Etekleri Alaylı Alaylı Aman Aman Duriyemi Aldatması Kolay Mı Ah Kolay Mı Ah Alırım Dedin De Aldattın Beni Aldattın Beni Aman Uc Telli Saz İle Oynattın Beni Oynattın Beni Aman Giyme Dedim Giydin Sen Bu Alleri Ah Alleri Başıma Getirdin Turlu Halleri Halleri Aman Aman Duşman Ettin Bana Butun Elleri Ah Elleri Ah Alırım Dedin De Aldattın Beni Aldattın Beni Aman Uc Telli Saz İle Oynattın Beni Oynattın Beni Aman Gidiyom Gidemiyom1 Aman Ey Aman Of) Gidiyom Gidemiyom Az Doldur İcemiyom (Yandım Aman Yanasın Aman Oldum Aman) Sen Benden Gectin Amma Ben Senden Gecemiyom (Vay Vay) Anasına Kızına Duvardaki Sazına Sandıktaki Bezine Yandım Ela Gozune (Aman Ey Aman Of) Oyna Sevdiğim Oyna Bu Dunya Kalmaz Boyle (Yandım Aman Yanasın Aman Oldum Aman) Sen Bana Varacaksan Gel Yarim Doğru Soyle (Vay Vay) Anasına Kızına Duvardaki Sazına Sandıktaki Bezine Yandım Ela Gozune (Aman Ey Aman Of) Pencerenin Oynune Kol Olsun Da Dayansın (Yandım Aman Yanasın Aman Oldum Aman) Bu Sevdanın Sonuna Can Olsun Da Dayansın (Vay Vay) Anasına Kızına Duvardaki Sazına Sandıktaki Bezine Yandım Ela Gozune Karadır Kaşların Ferman Yazdırır Karadır Kaşların Ferman Yazdırır, Aşkın Beni Diyar Diyar Gezdirir Lokman Hekim Gelse Yaram Azdırır, Yaramı Sarmaya Yar Kendi Gelsin Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim Ormanların Gumburtusu Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur Karadır Kaşların Benzer Komure, Yardan Ayrı Duşmek Zarar Omure Kollarımdan Bağlasalar Demire, Kırarım Demiri Kacarım Yare Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim Ormanların Gumburtusu Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur Uzaklara Gittim Gelirim Diye, Tabancamı Doldurdum Vururum Diye Hic Aklıma Gelmez Olurum Diye, Olum Ver Allahım Ayrılık Verme Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim Ormanların Gumburtusu Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur Kestaneci Koyunden Abalı Koyune Kestaneci Koyunden Abalı (Da) Koyune Kaz Uctu (Aman İrabam Kaz Uctu) Halime (De) Hanımın Etekleri Tutuştu (Aman İrabam Tutuştu) Al Beni Sar Beni Ay Karanlık Odalara Al Beni Al Beşlik Ver Beşlik Her Zamanda Bulunmaz Bu Genclik Aman İribam Bu Genclik Kestaneci Koyunun Ufacık Tefecik Taşları (Aman İrabam Taşları) Halime De Hanımın O İncecik Kaşları (Aman İrabam Kaşları) Alamam Saramam Ay Işıktır Odalara Alamam Al Beşlik Ver Beşlik Her Zamanda Bulunmaz Bu Genclik Aman İribam Bu Genclik
Zonguldak turkuleri Zonguldak yoresel turkuler Duriyem'in Guğumleri Kalaylı Duriyemin Guğumleri Kalaylı Ah Kalaylı Fistan Giymiş Etekleri Alaylı Alaylı Aman Aman Duriyemi Aldatması Kolay Mı Ah Kolay Mı Ah Alırım Dedin De Aldattın Beni Aldattın Beni Aman Uc Telli Saz İle Oynattın Beni Oynattın Beni Aman Giyme Dedim Giydin Sen Bu Alleri Ah Alleri Başıma Getirdin Turlu Halleri Halleri Aman Aman Duşman Ettin Bana Butun Elleri Ah Elleri Ah Alırım Dedin De Aldattın Beni Aldattın Beni Aman Uc Telli Saz İle Oynattın Beni Oynattın Beni Aman Gidiyom Gidemiyom1 Aman Ey Aman Of) Gidiyom Gidemiyom Az Doldur İcemiyom (Yandım Aman Yanasın Aman Oldum Aman) Sen Benden Gectin Amma Ben Senden Gecemiyom (Vay Vay) Anasına Kızına Duvardaki Sazına Sandıktaki Bezine Yandım Ela Gozune (Aman Ey Aman Of) Oyna Sevdiğim Oyna Bu Dunya Kalmaz Boyle (Yandım Aman Yanasın Aman Oldum Aman) Sen Bana Varacaksan Gel Yarim Doğru Soyle (Vay Vay) Anasına Kızına Duvardaki Sazına Sandıktaki Bezine Yandım Ela Gozune (Aman Ey Aman Of) Pencerenin Oynune Kol Olsun Da Dayansın (Yandım Aman Yanasın Aman Oldum Aman) Bu Sevdanın Sonuna Can Olsun Da Dayansın (Vay Vay) Anasına Kızına Duvardaki Sazına Sandıktaki Bezine Yandım Ela Gozune Karadır Kaşların Ferman Yazdırır Karadır Kaşların Ferman Yazdırır, Aşkın Beni Diyar Diyar Gezdirir Lokman Hekim Gelse Yaram Azdırır, Yaramı Sarmaya Yar Kendi Gelsin Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim Ormanların Gumburtusu Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur Karadır Kaşların Benzer Komure, Yardan Ayrı Duşmek Zarar Omure Kollarımdan Bağlasalar Demire, Kırarım Demiri Kacarım Yare Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim Ormanların Gumburtusu Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur Uzaklara Gittim Gelirim Diye, Tabancamı Doldurdum Vururum Diye Hic Aklıma Gelmez Olurum Diye, Olum Ver Allahım Ayrılık Verme Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim Ormanların Gumburtusu Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur Kestaneci Koyunden Abalı Koyune Kestaneci Koyunden Abalı (Da) Koyune Kaz Uctu (Aman İrabam Kaz Uctu) Halime (De) Hanımın Etekleri Tutuştu (Aman İrabam Tutuştu) Al Beni Sar Beni Ay Karanlık Odalara Al Beni Al Beşlik Ver Beşlik Her Zamanda Bulunmaz Bu Genclik Aman İribam Bu Genclik Kestaneci Koyunun Ufacık Tefecik Taşları (Aman İrabam Taşları) Halime De Hanımın O İncecik Kaşları (Aman İrabam Kaşları) Alamam Saramam Ay Işıktır Odalara Alamam Al Beşlik Ver Beşlik Her Zamanda Bulunmaz Bu Genclik Aman İribam Bu Genclik