B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Eki 2024 #1 İlginc Sozler Guzel İlginc Sozler Tek Rakibim pentiım III İşi olmayan giremez Biliyorsan konuş ornek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar Hissediyorum oyleyse varım Babama değerimi sordum; dunyalar kadar dedi dunyanın değerini sordum; beş para etmez dedi Hakkımı aradım meşgul cıktı Nukelene nukelene nuklemeyi oğrendik Bu kadar cehalet ancak tahsille olur Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun Buraya birseyler yazacaktım ama masa bitti İnsanlar konuşur, aptallar gurultu yapar Bilgisayar bir tutkudur buna kapilmayan mutludur Dunya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı Baba mirası deil alın teri Adamın biri yatmış, karısı gemi Her problemin bir cozumu vardırFakat asıl sorun cozmenin zaman almasıdır Sabrın sonu resettir Ne kadar az dusunursen hayatta o kadar basarili olursun İşi olmayan giremez cunku icerde yeterince işsiz var Sevgili gelecegim, Ben postaneye kadar gidiyorum Gelirde evde bulamazsan, anahtar paspasin altinda Kadın hakkı diye birşey olmaz Hakkı erkek ismi İlk bakışta aşık olmamak icin iki kere baktım Gelecek bizim de Yaaaa gelecek nerede Eğer bir sorun varsa, kesin cozumu de vardır Cozumu yoksa zaten sorun değildir Tek rakibim THY Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR Sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen patlatırlar enseni Nazar etme ne olur, gasp et senin de olur Dunyada hicbir psikolog insanı bir tuvalet kadar rahatlatamaz Haklarımı kaybettim Hukumluyum Hostes aranıyor Rahmetlide sollardı Anan da binerdi O şimdi havacı Hor gorme grabi,zor atlattı gribi Sakla samanı inekler yesin Sabır taşı depremden değil acıdan catladı Garantili cinayet işlenir, alacak tah sili yapılır Birine bulaşKaedini oldurtGazeteye haber ol, olumsuzleş Dunya'ya 2tarklı acıdan bakma yeteneğine şaşılık derler İkinci hayat diye birşey yokTaksitlendirilmiş hayatlar var Boynuzlanmak uzun eşek oynamaya mani değildir Ecelle de yarışsak kazanacağız Aftan sonra en cok iş, hırsızlık masasına duşer Dun bir taksi cevirdim hala donuyor Kirli havaya teslim olma nefesini tut Basıt fikirlerini en karmaşık dille anlat ki keramet arasınlar Sen sen ol kendini satmaBugunler de piyasa durgun Adamın biri topa bayılıyomuş top gormuş bayılmış Aşk bir sudur, şimdi kesildi Hic bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz Guneş giremeyen eve pencere lazım Arabanızın onunedki cocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise cocuğa Kumarı bırakıcağıma bahse girerim
İlginc Sozler Guzel İlginc Sozler Tek Rakibim pentiım III İşi olmayan giremez Biliyorsan konuş ornek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar Hissediyorum oyleyse varım Babama değerimi sordum; dunyalar kadar dedi dunyanın değerini sordum; beş para etmez dedi Hakkımı aradım meşgul cıktı Nukelene nukelene nuklemeyi oğrendik Bu kadar cehalet ancak tahsille olur Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun Buraya birseyler yazacaktım ama masa bitti İnsanlar konuşur, aptallar gurultu yapar Bilgisayar bir tutkudur buna kapilmayan mutludur Dunya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı Baba mirası deil alın teri Adamın biri yatmış, karısı gemi Her problemin bir cozumu vardırFakat asıl sorun cozmenin zaman almasıdır Sabrın sonu resettir Ne kadar az dusunursen hayatta o kadar basarili olursun İşi olmayan giremez cunku icerde yeterince işsiz var Sevgili gelecegim, Ben postaneye kadar gidiyorum Gelirde evde bulamazsan, anahtar paspasin altinda Kadın hakkı diye birşey olmaz Hakkı erkek ismi İlk bakışta aşık olmamak icin iki kere baktım Gelecek bizim de Yaaaa gelecek nerede Eğer bir sorun varsa, kesin cozumu de vardır Cozumu yoksa zaten sorun değildir Tek rakibim THY Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR Sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen patlatırlar enseni Nazar etme ne olur, gasp et senin de olur Dunyada hicbir psikolog insanı bir tuvalet kadar rahatlatamaz Haklarımı kaybettim Hukumluyum Hostes aranıyor Rahmetlide sollardı Anan da binerdi O şimdi havacı Hor gorme grabi,zor atlattı gribi Sakla samanı inekler yesin Sabır taşı depremden değil acıdan catladı Garantili cinayet işlenir, alacak tah sili yapılır Birine bulaşKaedini oldurtGazeteye haber ol, olumsuzleş Dunya'ya 2tarklı acıdan bakma yeteneğine şaşılık derler İkinci hayat diye birşey yokTaksitlendirilmiş hayatlar var Boynuzlanmak uzun eşek oynamaya mani değildir Ecelle de yarışsak kazanacağız Aftan sonra en cok iş, hırsızlık masasına duşer Dun bir taksi cevirdim hala donuyor Kirli havaya teslim olma nefesini tut Basıt fikirlerini en karmaşık dille anlat ki keramet arasınlar Sen sen ol kendini satmaBugunler de piyasa durgun Adamın biri topa bayılıyomuş top gormuş bayılmış Aşk bir sudur, şimdi kesildi Hic bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz Guneş giremeyen eve pencere lazım Arabanızın onunedki cocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise cocuğa Kumarı bırakıcağıma bahse girerim