En İyi Akıllı Telefonlar
2019 En İyi Akıllı Telefon hangisi
En İyi Akıllı Telefonlardan birkacına ornek olarak aşağıdaki modelleri verebiliriz
Nokia N8
Nokia'nın kendi tarihinde en cok onsipariş alan telefonu olarak lanse ettiği Nokia N8, ozellikle 12 megapiksel dahili kamerasıyla dikkat cekiyor Fotoğraf ve video cekiminde oldukca kaliteli goruntuler elde eden N8, 35 inc'lik bir AMOLED ekrana da sahip
Uzerinde bulunan HDMI yuvası ile de buyuk ekranlarla N8 arasında bağlantı kurulabiliyor Boylece oyun oynarken veya film izlerken kullanıcılar telefon ekranı yerine buyuk ekranlarını tercih edebiliyor
Nokia N8'in teknik ozellikleri
Dahili Hafıza: 16 GB
Kamera: 12 Megapiksel
Ekranı: 35 inc AMOLED
İşletim Sistemi: Symbian 3
Bluetooth: Var
3G desteği: Var
Batarya Omru: Standby konumunda 432 saat
iPhone 3GS
8 GBlık hafızasıyla one cıkan ve Appleın App Storedaki tum uygulamalarına erişim imkanı veren iPhone 3GS, 35 inclik bir ekrana sahip WiFi ve Bluetooth desteğiyle gelen ve uygulama kullanımına ve konuşma suresine gore 5 ila 12 saat arasında batarya omru olan iPhone 3GS, 3 megapiksel dahili kamera kullanıyor
3Gyi kullanan iPhone 3GS, buna rağmen on yuzunde kamera bulundurmadığı icin goruntulu goruşmeye izin vermiyor Uygulamaların yoğun bir şekilde kullanılmasıyla batarya omru hızlıca azalırken, iTunes yazılımı kullanılmaksızın telefonda veri alışverişi yapabilmek ve uygulama indirebilmek mumkun değil
iPhone 3GSin teknik ozellikleri
Dahili Hafıza: 816 GB
Kamera: 3 Megapiksel
Ekranı: 35 inc
İşletim Sistemi: iOS
3G desteği: Var
iPhone 4
iPhone 3GSnin aksine bu kez on yuzunde de kamerayla birlikte gelen iPhone 4le artık goruntulu goruşme de yapabilmek mumkun 16 ve 32 GBlık modelleriyle kullanıcılara sunulan iPhone 4, 35 inclik bir ekrana sahip iOS 4 işletim sistemi altında calışan cihaz, en yeni Apple uygulamalarını da destekliyor Ancak kullanıcılar icin buyuk bir problem olan flash desteği, yeni iPhonelarda da bulunmuyor
Apple, sadece iPhone 4un siyah renkli kasaya sahip modelini kullanıcılara sunmuş durumda Beyaz iPhoneun cıkış tarihini sık sık erteleyen Apple, son olarak beyaz iPhone 4 icin 2019 yılının ilk ceyreğini işaret etti Appleın siyah iPhone 4teki anten problemi ve diğer sorunlarını beyaz iPhoneda gidererek kullanıcılara sunacağı da konuşuluyor
iPhone 4un teknik ozellikleri
Dahili Hafıza: 1632 GB
Kamera: 5 Megapiksel
Ekranı: 35 inc
İşletim Sistemi: iOS 4
Blackberry Torch
32 inclik ekranıyla dikkat ceken ve BlackBerry serisinin dokunulmazlığını kaldıran Torch, surgulu ekranıyla dikkat cekiyor Standart klavyesinin yanında dokunmatik ekranıyla da kullanılabilen BlackBerry Torchun dahili kamerası ise 5 megapiksel
BlackBerrye dokunmatik ekrana kavuşturarak kullanıcılarına ikinci bir opsiyon sunan RIM, bir onceki BlackBerrylerde olduğu gibi klasik klavyeye de yer vermeyi tercih etmiş Bu şekilde BlackBerry kullanıcılarının yeni telefonda sıkıntı cekmemelerini ve diledikleri taktirde kullanıcıların dokunmatik ekranı kullanabilmelerini sağlamış