B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 Kas 2023 #1 En Komik Kısa Mesajlar Komik mesajlar paylaşmayı seviyorsanız sizlere oldukca eğlenceli birbirinden komik kısa mesajlar paylaşıyorum umarım beğenirsiniz Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur imagesenkomikmesajlar20195ad92b02098c2png Doğru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmış Onuncu koyden sesleniyorum, Seni cok seviyorum Atalarımız zamanında Orta Asya'dan cıkıp da ters yone gitselerdi, şimdi Japon olurduk Arkadaş Akıllı olup dunyanın kahrını cekeceğine deli ol dunya senin kahrını ceksin Sacımı supurge yaptım elektrik supurgesi cıktı beni terk etti Allahım kor oldum Artık kusura bakamıyorum Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azından kafamı dinliyorum Gonlunde yer yoksa bana guzelim; fark etmez ben ayakta da giderim Sen sen ol kapı onunde aşk yapma , aşkın gozu kordur ama komsununki asla Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti Paranın ne onemi var onemli olan miktarı Erkekler limona benzer baktıkca ağzın sulanır yedikce miden bulanır Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Cunku hakkı erkek ismidir Oğlum mujde sana iş buldum! Nasıl iş ,bufede yedigun vereceksin Sana yaza yaza yaz geldi Mesaja zam geldi Daha yazacaktım ama konturum bitti Sen bir meleksin, dağda gezen ineksin, ot veririm yemezsin, Allah belanı versin Bu mesaj ozel bir frekansla gonderilmiştir Zekilerde hafıza kaybı aptallarda kısa sureli korluk kavşakta olanlarda ise bir anlık gulumseme yapar Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatın kayar Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım Hangisini secsem diye hep ikilemdeyim Hayatta uc arkadaş vardır,biri ekmek gibidir har zaman ararsın ,biri ilac gibidir gerektiğinde ararsın,biride mikrop gibidir o gelir seni bulur
En Komik Kısa Mesajlar Komik mesajlar paylaşmayı seviyorsanız sizlere oldukca eğlenceli birbirinden komik kısa mesajlar paylaşıyorum umarım beğenirsiniz Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur imagesenkomikmesajlar20195ad92b02098c2png Doğru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmış Onuncu koyden sesleniyorum, Seni cok seviyorum Atalarımız zamanında Orta Asya'dan cıkıp da ters yone gitselerdi, şimdi Japon olurduk Arkadaş Akıllı olup dunyanın kahrını cekeceğine deli ol dunya senin kahrını ceksin Sacımı supurge yaptım elektrik supurgesi cıktı beni terk etti Allahım kor oldum Artık kusura bakamıyorum Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azından kafamı dinliyorum Gonlunde yer yoksa bana guzelim; fark etmez ben ayakta da giderim Sen sen ol kapı onunde aşk yapma , aşkın gozu kordur ama komsununki asla Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti Paranın ne onemi var onemli olan miktarı Erkekler limona benzer baktıkca ağzın sulanır yedikce miden bulanır Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Cunku hakkı erkek ismidir Oğlum mujde sana iş buldum! Nasıl iş ,bufede yedigun vereceksin Sana yaza yaza yaz geldi Mesaja zam geldi Daha yazacaktım ama konturum bitti Sen bir meleksin, dağda gezen ineksin, ot veririm yemezsin, Allah belanı versin Bu mesaj ozel bir frekansla gonderilmiştir Zekilerde hafıza kaybı aptallarda kısa sureli korluk kavşakta olanlarda ise bir anlık gulumseme yapar Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatın kayar Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım Hangisini secsem diye hep ikilemdeyim Hayatta uc arkadaş vardır,biri ekmek gibidir har zaman ararsın ,biri ilac gibidir gerektiğinde ararsın,biride mikrop gibidir o gelir seni bulur