bilgiliadam
Yeni Üye
En Komik Kısa Oğrenci Fıkraları
Birbirinden komik oğrenci fıkraları okumaya ne dersiniz oldukca eğleneceğinizin garantisini şimdiden veriyorum imagesenkomikogrencifikralari5ad738a3cf419png
Cok komik kısa sıkmayan keyifle okuyabileceğiniz Oğrenci Fıkraları sizlerle
FEN BİLGİSİ DERSİ
Babası okuldan donen oğluna:
Bugun okulda ne yaptınız?diye sormuş
Cocuk şu cevabı verir;
Fen Bilgisi dersinde deney yaptık
Babası; Peki yarın ne yapacaksınız?
Deneyde yıkılan duvarı yapacağız babacığımimagesenkomikogrencifikralari5ad738a3cf419png
Hangi sandalye
Renkli kişiliğiyle un yapmış bir felsefe hocası, yılın son sınavını yapmak uzere sınıfa girmiş Butun oğrenciler cok heyecanlı, hepsi merakla soruları bekliyorlar, felsefe hocası sınıfa şoyle bir bakmış, derken sandalyesini kaptığı gibi kursunun uzerine koymuş
İşte 100 puanlık tek soru demiş bana bu sandalyenin var olmadığını ispat edin
Herkes bir girişmiş yazmaya efendim hızlı hızlı yazanlar harıl harıl duşunenler derken, aralarından biri kağıda tek bir cumle yazmış sonra kalkmış hocasına vermiş ve sınavı bitirip cıkmış
Sonuclar acıklandığı zaman bir bakmışlar koca sınıfta 100 uzerinden 100 alan tek kişi var, o da sınavı 2 dakikada bitirip cıkan cocuk
Peki, acaba cocuğa 100 puan getiren o tek cumle neymiş?
Hangi sandalye?
Tanısana Hadi
Biyoloji dersinden yapılacak sınav icin sınıftaki herkes acayip calışmış, notlar, kopyalıklar havada ucuşmuş Daha sonra sınavın yapılacağı gun gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar
Hoca;
Bu mikroskop lam’larında bir boceğin bacağı var, sınavınız bacağından boceği tanımak
Tabii hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hocanın dediği dedik Ogrenciler mikroskoplarına gecmiş ama tanıyamıyorlar… En sonunda biri dayanamamış, kapıyı carpıp cıkmış Hoca arkasından seslenmiş;
Kimsin sen, kapıyı carpıp cıkıyorsun?
Kapı hafifce aralanmış ve bir bacak uzanmış
Tanısana hadi tanısana kim olduğumu…
İkinci Soru
Oğretmen, oğrencilere :
Sizlere sorular soracağımBirinci soruyu bilene ikinci soru sorulmayacakŞimdi soyle bakalım Ahmet, bir hindinin kac tane tuyu vardır?
9567 tane tuyu vardır oğretmenim!…
Nereden oğrendin bunu?
Oğretmenim, hani birinciyi bilene ikinci soruyu sormayacaktınız?!
Birbirinden komik oğrenci fıkraları okumaya ne dersiniz oldukca eğleneceğinizin garantisini şimdiden veriyorum imagesenkomikogrencifikralari5ad738a3cf419png
Cok komik kısa sıkmayan keyifle okuyabileceğiniz Oğrenci Fıkraları sizlerle
FEN BİLGİSİ DERSİ
Babası okuldan donen oğluna:
Bugun okulda ne yaptınız?diye sormuş
Cocuk şu cevabı verir;
Fen Bilgisi dersinde deney yaptık
Babası; Peki yarın ne yapacaksınız?
Deneyde yıkılan duvarı yapacağız babacığımimagesenkomikogrencifikralari5ad738a3cf419png
Hangi sandalye
Renkli kişiliğiyle un yapmış bir felsefe hocası, yılın son sınavını yapmak uzere sınıfa girmiş Butun oğrenciler cok heyecanlı, hepsi merakla soruları bekliyorlar, felsefe hocası sınıfa şoyle bir bakmış, derken sandalyesini kaptığı gibi kursunun uzerine koymuş
İşte 100 puanlık tek soru demiş bana bu sandalyenin var olmadığını ispat edin
Herkes bir girişmiş yazmaya efendim hızlı hızlı yazanlar harıl harıl duşunenler derken, aralarından biri kağıda tek bir cumle yazmış sonra kalkmış hocasına vermiş ve sınavı bitirip cıkmış
Sonuclar acıklandığı zaman bir bakmışlar koca sınıfta 100 uzerinden 100 alan tek kişi var, o da sınavı 2 dakikada bitirip cıkan cocuk
Peki, acaba cocuğa 100 puan getiren o tek cumle neymiş?
Hangi sandalye?
Tanısana Hadi
Biyoloji dersinden yapılacak sınav icin sınıftaki herkes acayip calışmış, notlar, kopyalıklar havada ucuşmuş Daha sonra sınavın yapılacağı gun gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar
Hoca;
Bu mikroskop lam’larında bir boceğin bacağı var, sınavınız bacağından boceği tanımak
Tabii hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hocanın dediği dedik Ogrenciler mikroskoplarına gecmiş ama tanıyamıyorlar… En sonunda biri dayanamamış, kapıyı carpıp cıkmış Hoca arkasından seslenmiş;
Kimsin sen, kapıyı carpıp cıkıyorsun?
Kapı hafifce aralanmış ve bir bacak uzanmış
Tanısana hadi tanısana kim olduğumu…
İkinci Soru
Oğretmen, oğrencilere :
Sizlere sorular soracağımBirinci soruyu bilene ikinci soru sorulmayacakŞimdi soyle bakalım Ahmet, bir hindinin kac tane tuyu vardır?
9567 tane tuyu vardır oğretmenim!…
Nereden oğrendin bunu?
Oğretmenim, hani birinciyi bilene ikinci soruyu sormayacaktınız?!