Son Konu

En komik sms (mesajlar)

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
komik sms sozleri
komik mesajlar kısa
En komik sms (mesajlar)

Adamin biri sacini hep ortadan ayirirmis, daha sonra liseden ayirmaya baslamis

Aldigimiz veriler sonucu anteninizin cekmedigini ogrendik anteninizin daha iyi cekmesi icin Turksat2 dogrultusuna cevirmeniz rica Olunur (Uretici Firma)

Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olursun

Rampalarin ustasiyim, gozlerinin hastasiyim Rampada gecme beni duzde ezerim seni

Yasınız kac?Vallahi her yıl değişiyor

Sana yaza yaza yaz geldi, mesaja zam geldi Daha yazacaktım ama konturum bitti

Sinavdan sifir aldim ama onemli diil , onemli olan katilmakti

Ufff yavrum,anam asvaltin olayim ez beni Sayin abonemiz lutfen urkmeyiniz bu cep servisinizin motivasyon mesajidir

Sayin abonemiz bu bir bant kaydididr dinlemek icin lutfen biiip deyiniz tesekkurler: )))

Ordek garsona sormus:ekmek varmi? Garson:yokekmek varmi?yokekmek varmi?yokekmek varmiyok garson:lan simdi seni gagandan tavana civilerim ordek:abi civi varmi?yokekmek varmi?

Bu cihaz 10 saniye icinde kendini yok edecektir Anteninden tutarsan bisey olmaz

Artik seni aramayacagim Cok ciddi soyluyorum seni aramayacagim artik Artik bilgisayar aldim chat yapalim Cep fazla yaziyor

Bu mesaj ozel bi frekansla gonderilmistir Zekilerde hafiza kaybi, aptallarda kisa sureli korluk, okuzlerde bi anlik gulumseme yapar!!!

Az veren candan, cok veren AIDS olur

Dun gece seni o kadar aradimki soguk vucuduma dokunmani o kadar cok istedimki yataga sensiz ve ciplak girmek zorunda kala kaldim nerdeydin benim canim pijamalarim!!!

Karanlıktı,gozleri parlıyordu eğildim bacaklarını ayırdım,memelerini avucladımcok zevk alıyordumcunku hayatımda ilk kez inek sağıyordum

Cok onemli bir not ; sakin asagidaki mesaji okumayiniz,lutfen !!! NISKALAS RIB NES ben sana okuma demedimmigercekten hakliymisim)

Su anda her 100kisiden 35i uyuyor,10u yemek yiyiyor,25i calışıyor,15i sex yapıyor,10u araba suruyor,4u ders calışıyor,1 tane salakta elinde telefon sms okuyor!

Hic bir on yargım yok Butun insanlardan nefret ediyorum, o kadar

Bizim koyde ağaclara aşı yapıldığında o gun ağaclar tatil olurdu

Zorla guzellik olmaz, estetikle olur

Doktorum sigaradan uzak durmamı soyledi, ben de bır metrelik bı ağızlık yaptırdım

Sen terlemişsindir, sana terlik getiriyim

Eger sabah erken kalkamiyorsan guzelim, yanina bir bardak su koy kalkarsin Nasil mi? Eee suyun kaldirma kuvvetiyle

Karayollarında değil, senin kollarında oleyim

Elimde Japon yapıştırıcım var ama yapıştırmaya japonum yok!!!

Sana bir şey soyleyeceğim, ama sakın uzulme; dun doktora, gittim bobreğimde kum, kalbimde seni buldular!

Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatin kayar

Yumurtayı sahanda mı seversin yoksa deplasmanda mı?

Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum

1960 yılında icilen kahvelerin hatırı dolmuştur İlgilenenlere duyurulur!

Bulutları pembeye boyasak yağmur pembe yağar mı??

Dun eski dostlarla karsilastik Eski gunlerden konustuk sonra toplu bir resim cektirelim dedik ama sen yoktun bizde topsuz cektirdik

Adamın biri bir gun sinek ilacı almaya gitmiş Eczacı sormuş: sineğinizin nesi var?

Aşk havuzuna aptallar duşer, ama beni ittiler

Gercekleri Turkan Şoray,Tarihi de Gonul Yazar

Sevgilim seni tv kumandasından, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdiğimi soylemiş miydim?

Hey garson bana kalbim kadar yanık bir doner, duşuncelerim kadar karışık bir salata ve acılarım kadar koyu bir kahve getir

Bir elma diskoya neden gitmiş? cevap: kurtlarını dokmek icin

Ey dağları taşları her şeyi yaratan Rabbim her şeye ayrı bir guzellik insanlara mantık,akıl ve zeka verirken bu mesaja bakan bu kulunu niye unuttun

Amerikan uroloji derneginin ust ekstremite kurulunun yaptigi son arastirmaya gore SALAK insanlar mesajlari okurken telefonlarini sag elde tutuyor

Sana bir şey soyleyeyim mi? Bir daha beni rahatsız etme Benim pisliklerle işim olmaz Allah kahretsin seni Hayatımı mahvettin alcak SİGARA

Bir goz gordum masmavi denizin dibine sinmis,bir goz godrum simsiyah gecelerden bezmis , bir goz gordum yemyesil yapragi ucuna degmis , bir goz gordum mosmor ustune yumruk yemis

Bu guzellik, bu zeka, bu akıl, hele şu anlam dolu gozlerin buyusu, Allah butun guzellikleri bir yerde toplamış Neyse kendimden cok bahsettim eee senden naber?

Askim seni seviyorum! ama parayı daha cok lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktarı

Alıntı

Üst Alt