B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 28 Kas 2023 #1 2019 Komik Sozler En Komik Sozler 2019 Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azından kafamı dinliyorum Adama sormuşlar karınızla ortak bi ozelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı gunde evlendik Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım Doğru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmış Onuncu koyden sesleniyorum, Seni cok seviyorum Ilahi Azrail sen adami oldurursun Iki tur insan vardir: Iki tur insan vardir diyenler ve demeyenler Insanlar uce ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler 1959 yilinda icilen kahvelerin hatiri dolmustur, duyurulur! Gonlunde yer yoksa bana guzelim; fark etmez ben ayakta da giderim Sen sen ol kapı onunde aşk yapma , aşkın gozu kordur ama komsununki asla imagesenkomiksozler5ad9616820059png Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti Paranın ne onemi var onemli olan miktar Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz? O zaman aya gidin Besbinkere soyledim abartmayi birak Son gulen sen olacaksin, cunku gec anliyorsun Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz? Bir seyleri hatirlayamama ihtimaliniz seye baglidir, seye, hmmmm, kahretsin! Bu tup bebek hatali; Hep gaz kaciriyor Yes abicim, Turkce egitime benden de okey!!! Bir fil elektrik direginden daha yuksege ziplayabilir mi? Elektrik diregi ziplayamaz ki! Alıntı
2019 Komik Sozler En Komik Sozler 2019 Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azından kafamı dinliyorum Adama sormuşlar karınızla ortak bi ozelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı gunde evlendik Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım Doğru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmış Onuncu koyden sesleniyorum, Seni cok seviyorum Ilahi Azrail sen adami oldurursun Iki tur insan vardir: Iki tur insan vardir diyenler ve demeyenler Insanlar uce ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler 1959 yilinda icilen kahvelerin hatiri dolmustur, duyurulur! Gonlunde yer yoksa bana guzelim; fark etmez ben ayakta da giderim Sen sen ol kapı onunde aşk yapma , aşkın gozu kordur ama komsununki asla imagesenkomiksozler5ad9616820059png Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti Paranın ne onemi var onemli olan miktar Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz? O zaman aya gidin Besbinkere soyledim abartmayi birak Son gulen sen olacaksin, cunku gec anliyorsun Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz? Bir seyleri hatirlayamama ihtimaliniz seye baglidir, seye, hmmmm, kahretsin! Bu tup bebek hatali; Hep gaz kaciriyor Yes abicim, Turkce egitime benden de okey!!! Bir fil elektrik direginden daha yuksege ziplayabilir mi? Elektrik diregi ziplayamaz ki! Alıntı