N nicebayan Yeni Üye Katılım 24 Ara 2016 Mesajlar 378,708 Tepkime 2 Puanları 38 Yaş 36 Web nicebayan.com Credits -1 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 En Manalı Sözler 2019 Fazla yüz bulan ve her dediğini yaptıran ask usandırır Bayan kasa gibidir, şifresi bilinmeden açılmaz Öyle barbar halk müziği vardır oysa ayı onların yanına centilmen sayılır Kendimi yalnız bırakmamak için bütün gece aynanın karsısında oturdum Engeller gözlerinizi hedeften ayırdığınız süre gördüğümüz o ürkütücü şeylerdir Hedefe nişan almadan önce, barutun var mı denetim et Bayan kasa gibidir, şifresi bilinmeden açılmaz Arkadan konuşmak yalnız ahlaksızlık yok, korkaklıktır da Ne kazandık bu kadar görmek ile Leyleğin ömrü geçer laklak ile O Kadar barbar ırk vardır ama ayı onların yanına centilmen sayılır Bir Takım millet kafalarıyla hissederler ve kalpleriyle düşünürler Uçmaya uçmakla başlayamazsınız Başkalarının kusurunu kapatmada gece gibi ol En hoş zar çöp tenekesine atlan zardır Engeller gözlerinizi hedeften ayırdığınız vakit gördüğümüz o ürkütücü şeylerdir Benim için yaşlı elde etmek, kendi yaşımdan onbeş yaş daha büyük olmaktır Aşk birbirine bakmak değil birlikte benzer yöne bakmaktır Aşırı yüz bulan ve her dediğini yaptıran ask usandırır Ne kazandık bu dek bakmak ile Leyleğin ömrü geçer laklak ile Ahmaktan yürüyüp gitmek Allah'a yaklaşmaktır Dürtmediği sürece şeytana uymam Bazı insanlar kafalarıyla hissederler ve kalpleriyle düşünürler Kendisi ile barışık olmayan herkese darılır Kendini seveni başkası sevmez Sıcak bir gülüş bir buz dağını eritebilir Işık yanmadan karanlık değil olmaz Düş gücü ruhun gözüdür Hayat zorlaştığında tutunacak birilerini ararsınız Arkadan konuşmak yalnız ahlaksızlık yok, korkaklıktır da Ne yazık ki, ara sıra insanlar siz bağırmadıkça duymuyorlar Dostlarınız azaldığı derecede ölüme birazcık daha yaklaşmışsınızdır demektir Adam olacaksan olmayacaksan haber ver (biz adam ederiz) Bizim her toplumda bir namımız, her kahvehanede bir masamız, her genç kızda fiyakalı bir fotoğrafımız, her alemde bir rajonumuz vardır *
En Manalı Sözler 2019 Fazla yüz bulan ve her dediğini yaptıran ask usandırır Bayan kasa gibidir, şifresi bilinmeden açılmaz Öyle barbar halk müziği vardır oysa ayı onların yanına centilmen sayılır Kendimi yalnız bırakmamak için bütün gece aynanın karsısında oturdum Engeller gözlerinizi hedeften ayırdığınız süre gördüğümüz o ürkütücü şeylerdir Hedefe nişan almadan önce, barutun var mı denetim et Bayan kasa gibidir, şifresi bilinmeden açılmaz Arkadan konuşmak yalnız ahlaksızlık yok, korkaklıktır da Ne kazandık bu kadar görmek ile Leyleğin ömrü geçer laklak ile O Kadar barbar ırk vardır ama ayı onların yanına centilmen sayılır Bir Takım millet kafalarıyla hissederler ve kalpleriyle düşünürler Uçmaya uçmakla başlayamazsınız Başkalarının kusurunu kapatmada gece gibi ol En hoş zar çöp tenekesine atlan zardır Engeller gözlerinizi hedeften ayırdığınız vakit gördüğümüz o ürkütücü şeylerdir Benim için yaşlı elde etmek, kendi yaşımdan onbeş yaş daha büyük olmaktır Aşk birbirine bakmak değil birlikte benzer yöne bakmaktır Aşırı yüz bulan ve her dediğini yaptıran ask usandırır Ne kazandık bu dek bakmak ile Leyleğin ömrü geçer laklak ile Ahmaktan yürüyüp gitmek Allah'a yaklaşmaktır Dürtmediği sürece şeytana uymam Bazı insanlar kafalarıyla hissederler ve kalpleriyle düşünürler Kendisi ile barışık olmayan herkese darılır Kendini seveni başkası sevmez Sıcak bir gülüş bir buz dağını eritebilir Işık yanmadan karanlık değil olmaz Düş gücü ruhun gözüdür Hayat zorlaştığında tutunacak birilerini ararsınız Arkadan konuşmak yalnız ahlaksızlık yok, korkaklıktır da Ne yazık ki, ara sıra insanlar siz bağırmadıkça duymuyorlar Dostlarınız azaldığı derecede ölüme birazcık daha yaklaşmışsınızdır demektir Adam olacaksan olmayacaksan haber ver (biz adam ederiz) Bizim her toplumda bir namımız, her kahvehanede bir masamız, her genç kızda fiyakalı bir fotoğrafımız, her alemde bir rajonumuz vardır *