Son Konu

En Romantik Aşk Sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Romantik Aşk Sözleri bu konu romantik aşk sözleri ve mesajlarına yer vermektedir Aşkını, sevgiliniz yada eşiniz için en romantik sözler mi arıyorsunuz? Dürüst sayfadasınızenromantikasksozleri5c555ca88dccfalt En güzel ve manalı sözlerden oluşan aşk sözlerini sizler için paylaşıyoruz İçlerinde ayrılık sözleri, korku ve romantik mesajları da bulabileceğiniz bu paylaşımımız da mutlaka içlerinden beğeneceğiniz sözler olacaktır 1549098147 1549098147 enromantikasksozleri5c555ca8c4abeenromantikasksozleri5c555ca8c4abe enromantikasksozleri5c555ca8c4abe Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere değin sevmeye yeminim var! Sözlerin aklımda yada aklımın ardında, Hayalin karşımda yada sesin kulağımda, Ya ben çıldırıyorum, yada fazla özlüyorum, Ya arzulamak, yada özlenen çok özel BİRTANEM Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim O gürültüsüz aksamda ay ışığı geceme girdi, karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı, ardındaki yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı deryaların kalbine bebeğim Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım, Sesini dinlemek için neler vermezdim, Seni ne değin fazla sevdiğimi anlatamam, Yolunu bulabilseydim zaten şimdi elem çekmezdim Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma Sevgimi bir yerde gökyüzüne yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gözyaşı olup yağdım, Sıcak günlere inat, Yağmurun gözyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile Yüreğim beklenmeyen yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim Kimine göre ateştim cayır cayır yanan, Kimine kadar bir yıldız daima parlayan, Kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan, Ama ben senin için su elde etmek isterdim daima fakir olunan Elbet rüzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gün kazanç güneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona çık, gözlerini kapat, Rüzgar benim yerime öpecek seni Sana Binlerce Gül Saptamak Isterdim Lakin Güller Solar, Sana ömrümü Saptamak Isterdim Ama Bir Gün ölecegim, Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Daima Süreceği Için Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez Gökyüzünden Bir Yıldız Seç Bu Gece Gözlerin Gibi Aydınlık Ve İşıl İşıl Olsun Benim Içinde Bir Yıldız Seç Aydınlık Olmasına Gerek Değil Sana Yakın Olsun Yeter Dost deniz kenarindaki ta$lara aynı, önce birer birer toplarsin Sonradan birer birer atmaya ba$larsin Yalniz bazilarini atmaya kiyamazsin I$te sen onlardansin ßir gün öLe çok SevmeLiyimki daima içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşuna harcamamaLı Seni tanıdığım gün,Hiç olanak vermemiştim aşk'a,Dudaklarımda gecenin ıslaklığı,Ben sendeydim,istanbul sessiz, istanbul mağrur istanbulda yapayalnız bir geceydim,Zamandı yüreğim, Vakit seni tanıdığım her güne, Alışkanlıktı bildiğim,Defalarca araya girerlerdi fakat, Birincil görüşte değil, Ilk öpüşte öldü bütün duygularım Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Fakat ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve harap bir dağ bakmak istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedimmi Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Değin FısıldayacağımSeni seviyorum Çilgin gibi sevmistik, Kullar ayirdi bizi Felek degil sevgilim, Diller ayirdi bizi İliklerimde fakat seni sensizlige ilikliyemedim aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün Bütün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsınokuSun Ölüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ Arkadaş oN Tanıdık Olmayan KuruSun Bundan Böyle DaRaĞcıBeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın Ben çiçek gibi taşımıyorum göğsümde aşkı Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum Gelmiş dayanmışım demir kapısına sevdanın Ben yaşamıyor gibi yaşamıyor gibi yaşıyorum Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum Deprem gibi girdin içime, fay hattı çizdin kalbime, enkazlar bIraktın üstümde, artçılar hala devam etmekte yüreğimde Özlenmektesin bir tanem 8,4 şiddetinde Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, günahsız ve abartısız Ayrılıktır bu! Yaşanmadıkça agnostik amansız Acı çekiyor bedenim, dönmek istiyor sana, Lakin ruhum kesin olmayan Hani Gözler Vardır ya Sözleri Anlatır Hani Sözler Vadır ya Gözleri Ağlatır Hani Hatıralar Vardır ya Değeri Geç Anlaşılması Mümkün Birde Aşk Vardır Sseni Anlatır!! Dostluk Kura Anlamak İçin Zorlukları AŞmaya Lüzum Değil Arkadaş Edebilmek İçin Tatlı Bİr Tebessüm Bİle Yeter İnan Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize yaşam nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdenizBize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz ÖLüMü TeSLimALDı hüzün İçİmDe SeNdeN KaLaN sırça KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz üzüntü SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı pat diye GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu keder öyle kolay DeĞiLDiR BeNi hatırından çıkmak HaLa SoKaKLaRıMDaDıR bacak İzİM seNi YıLdızLara Benzetiyorum onLar Değin Güzel,Albenili ve GüzeLsin Lakin AraNızda Tek Fark Var OnLar MiLyonLarca Sen BirtanesiN Sesini duyamasam Yüzünü göremesem Varlığını hissetmesem Seni özlemesem Yüreğini sevmesem Yazılarını okuyamasam da Yanımdasın Biliyorum SENİN YANINDA SENİN ELLERİNLE YAPMAK İSTİYORUM HER ŞEYİ SENİNLE YÜRÜMEK SENİNLE KONUŞMAK SENİNLE PAYLAŞMAK SEVGİYİ VE SENİNLE YAŞAYABİLMEK HER ANI HER BAKTIGIMDA SENİ GÖRÜYORSAM, HER İSİTTİGİMDE SENİ DUYUYORSAM, HER DOKUNDUGUNDA SENİ HİSSEDİYORSAM, Bu Seni FAZLA ÖZLEDİGİMDENDİR Kalk gel hangi uzakta yerdeysen,erimeden karlargel gör daldaki beyazını soğunu havanınDuy sesini yağanın,havadaki sessizligin sensizliginiKarlar erimeden GEL AŞK DENİZİNDE YÜZÜYORUM, BOGULMAMAK İÇİN KULAÇLARIMI SIKLAŞTIRIYORUM,FAKAT NE FAYDA O DENİZİN İÇİNDE BOĞULUYORUM VE VE BİR DIĞER ALEME GEÇİYORUMBU ALEMDE NE KORKU NE İKİ YÜZLÜLÜK VARSADECE MASMAVI DENİZİNDE AŞKIN VAR SENI SEVDIM; GOZLERIN ICIN SENI SEVDIM; SOZLERIN ICIN SENI SEVDIM; GULUSLERIN ICIN SENI SEVDIM; KENDIMI SENDE BULDUGUM ICIN GORMEZ OLDU BU GOZLERIM,HER GECE SENIN ICIN AGLAMAKTAN; KALBIM IFLAS ETTI ARTIK,SUREKLI BU ACIYLA YASAMAKTAN İçimden bir şiir kâğıda dökmek geldi, Yazıyorum,çünkü seviyorum, Seviyorum,çünkü hissediyorum, Hissediyorum,çünkü yaşıyorum, Yaşıyorum,çünkü seninleyim! Sabahları seninle dogar içimdeki güneşin,gülücüklerinle sıcaklıgımı arttırır ve batmazcasına daha çok ısınırımKaynagı sevgi olan ne batar oysa hayatta ? şimdi ağlıyorum lakin sevinçten Niye mi??? sana sahip oldum için,sevgilim birtanem,küçük kelebegim,aşkım,dağ çilegim Soguk havalarda hiç üşümedim biliyo musun??? Defalarca senin sıcaklıgın ısıttı beni sevginin sıcaklığıydı beni ısıtankalbime yazılmışsın bir tanem ÖZLETİYOR SENİ BU YAĞMURLAR Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Fakat sen gerçi şemsiyeni Almadan gel birincil otobüsle Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ancak yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirganlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazan Ki o süre aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları tek tek Seni tanımadan önceBiri gelip sorsa ama sen hiç şiir yazdın mıGüler geçerdim Hep gülerdim sevda için şiir yazanlara Nasıl anlatılır derdim duygularkağıt ve kalemle İnsan sevdiğini söylemeli göğsünü gere gereAma hemen anlıyorum yazanları Ve sevgiliye yazılmıs sözcüklerinNe kavrama geldiğiniÇünkü bundan böyle ben de yazıyorum Çünkü artık bende seviyorumVe işte bunu söyleyemiyorum Kağıt ve kalemin gözyaşı ile yapmış olduğu dansa Ben yalnızca titreyen ellerle eşlik ediyorum Ben,Sende sevdim gülümsemeyi, Sende gördüm bakışların en derinini,Zarar Görmüş bir kuşu okşar gibi, usulca Yüreğime yavaş yavaş dolan kelimeleri sende duydum Bu hasret kalmışlığımızı, gözlerinde parlayanyıldızlarla vurdum Ben senin, o gamzeli gülüşlerine vuruldum Kaybettiğim aşk anahtarını ben, senin yüreğindebuldum Gamzeli gülüşlerine güldüm ben en fazla diğer taraftan bana bakan ufacık o kara gözlerineBen, bir tek sana güldüm içten, Bir tek seni sevdim, yürektenBir tek, seninle birlikte, başbaşa söylediğimiz şarkıyı doladım dilimeBen senin gamzeli gülüşlerini sevdim, Öylesine içten, öylesine deli doymuş, öylesine berrak Sana öyle muhtacım oysa, telefondaki sesine, erkeğim diyen diline, seni seviyorum diyen kalbine Sana o kadar muhtacım fakat o küçücük ellerine bana pek bakan, dokunmaya kıyamadığım tenine Birgün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, Bir gün gelipte ayrılacak olursak Aradaki uzaklık ,yollar ve menziller Ne dek uzakta olursa olsun Sen gerçi omzunu bir yokla Elimi yeniden orada hissedeceksin !!! Sen çatlayan dudaklarıma Bir damla su ıçimdeki yaşama Tutkusu Avuçlarıma düşen Bir kartanesi Sen Sevgilim, sevdigim,taptıgım HERŞEYiMSiN Seni ne dek sevdiğimi iyi anlamak istersen Gökyüzünden düşen yağmur damlacıklarını bir bir tutmaya çalış Tutamadığın her damla Seni sevdiğimin ispatıdır Hakiki aşkı bana tattıransın Özlemle tanrıdan dilediğim, hayatımın anlamısın Gözlerinde içimin titrediği tek insansın Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin aşkım Sabırsız gecem, derin nefesimsin Sevgisine doyamadığım, en güzelisin en hoş çiçeğin Yaşama sebebimsin, herşeyimsin aşkım Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin tatlım Düşünceli bakışım, buğulu gözlerimsin Yokluğuna dayanamadığım öteki yarımsın Yürek atışım, gönülden sevdiğimsin Seni düşünürken ya bir tebessüm yapışıyor yüreğimden yüzüme , ya gözlerim dayanamıyor ölümcül hasretine baktığım herşey gördüğüm hiç bir şey sana benzemiyor Hiç bir acı hiç bir hasret seninki değin ölümcül olamıyor Günesin buz tuttugu yerde bir ateş görürsen, Bil fakat o yalniz senin için yanan kalbimdir Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin tümü yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir  

Üst Alt