bilgiliadam
Yeni Üye
En Süper güzel istek sözleri Güzel açlık mesajları etkileyici açlık sözleri ve mesajları ♥ birincil goruste aska ınanırmısın? Yahut dısarı cıkıp her yerde mı gıreyım ♥ senı uzakta sevmeyı,sana bakmadan gormeyı,senı duymadan dınlemeyı,gozyaslarımla gulmeyı,kavusmak ıcın sabretmeyı ogrendım fakat, sensız olmayı katiyen ogrenemedım ♥ dost vurulunca degıl, unutulunca kahrından olur Bız sevdıklerımızı kır cıcegı gıbı avucumuzda degıl, kursun yarası gıbı gonlumuzde saklarız ♥ sen hıc denızın dıbıne baktıgında yesıl ormanı gordun mu? Sakın ımkansız deme; cunku ben senın gozlerıne baktıgımda olulerın bıle sahıt olamadıgı cennetı gordum ♥ ınsanlar gelmelerıyle yalnızlıklarını dagıtanları severler, gıtmelerıyle kendılerını yalnız bırakanlara asık olurlar sen hiç ölümün gölgesinde ölümü yaşadın mı bir garibin elinden tutupta ölüme rest çektin mi sen tamamlanmış aydınlık yerlerde gezerken ben parçalanmış vucudumla hapishane köşelerinde güneşin doğuşunu bekliyordum » Bak Arkadaş Seviyorsan Şunları Bil Uzaktır Gidemessin Yakındır İstediğini Yapamazssın Güzeldir Erişilmezdir Sevdalısındır Uygunca Anlamazdır Tek İstediğin Yalnız Kalmaktır Onu Bile Çok Görürler Seni Anlamazlar Sen Bence Ne Yap Biliyormusun Arkadaş Yeterki Sev Tek Taraflı Olsa Bile Ebedi Sev Sevki Güller Utansın Kuşlar Kıskansın Ama Onu sev » Anımsamak gönül dağındaki gül değin hoş ise , unutulmak keder dağındaki diken değin acıdır Alın Yazısı beyaz kağıta sütle yazılı yazı, elindeyse sıyır beyazdan beyazı Tanrımdan umuyorum ki seni kaderime yazmış olsun » sana olan sevgim bedenimdeki kanlarin hepsi bedenimi terk edince ve sana olan sevgim ben ölünce bitecektir!!! » Şafak kaçta askerim ekmegim aşım helalim sen nöbette beklerken ben yolunu gözlerim hasretin baskı memedim » Yarınlar umudumdu benim bugünlere düşmandım, yarınımdım sen benim bugünüm olamazdın ,yarınlar hic gelmedi,ben daima bu gunlerde kaldım