B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Nis 2023 #1 En yeni damar nickler en yeni damar nickler yeni damar nickler en A$kın Gözü Kör OLaBiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarımd YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMéiÇiNdé sén yOkSuNKaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım Damar msn nickleri KaRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…! ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN çiZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:* O zmn gaMé OwéR qüséLim: B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! ézgéÇ Kasvéti ! Karmakarışıklaşmaktayım! KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy… Gölgeler takibimde ardımda bir görüş yığını Rahatlık benden özür dilemeli gelmediği her gün için éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN Damar msn nickleri ne olağandışı dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda hiç bir operatör beni bağlayamaz ama, sensiz hayata Gözyaşı, kalpte olan ateşe delildir|rahaTım dar oLun rahaTsız oLMaM !| heRşey BÖYLECE çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM yaşam bNm diiL ! aRKamdaN koRkup kaçTı demesiNLeR diYe yaşıoRum ! qanqa duR !buRda kaLbimi de$iyoLaR beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR ! seNdeydi hata ! liqTi soN moDa ! hade qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa ! vaRmısıN ? bütün Her$eY GsL OLuYo DerqeNnNYoK Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN!!!! biR güN oLacaqh biR güN kaLacaqh işte o qüN güNeş bNm içiN doğucaqh! SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün!! heRqese yaLan söLe qeNdine saqıN söLeme sefiosuN yinede ! s@hipSiz kaLınCa tutu$ur étékLér s@hibiné dönér bütün köpékLérKaLBiMé ßaNa söz VéRDi aRTıhK adalet etMééNLéRiN qöTüNü KaLdıRMıJak…!(H) ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa öNJé aDaM oL SONRA qéL! ßiR kéFéné 2Ba$ sıqdrbénimLé oLan hér daiM saqdrtanRım yaqmr yaqdryéryüZündé pisLik ÇokyaLanLaRnda yanLı$ yokTadoqrulr dökürkn dLimdnbéndn kötüSü yk içmdé saklı kaLbé sapLı ok Damar msn nickleri Seyrederken hayatı en önden kendime sahne buLup oynadım… BéNy séWMéK için proqRamLanma dewReLErini yaKArıM…(H) A$kın çaLar saaTi(H) ' Bu SaaTTéN SONRA UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLéBéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé
En yeni damar nickler en yeni damar nickler yeni damar nickler en A$kın Gözü Kör OLaBiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarımd YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMéiÇiNdé sén yOkSuNKaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım Damar msn nickleri KaRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…! ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN çiZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:* O zmn gaMé OwéR qüséLim: B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! ézgéÇ Kasvéti ! Karmakarışıklaşmaktayım! KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy… Gölgeler takibimde ardımda bir görüş yığını Rahatlık benden özür dilemeli gelmediği her gün için éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN Damar msn nickleri ne olağandışı dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda hiç bir operatör beni bağlayamaz ama, sensiz hayata Gözyaşı, kalpte olan ateşe delildir|rahaTım dar oLun rahaTsız oLMaM !| heRşey BÖYLECE çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM yaşam bNm diiL ! aRKamdaN koRkup kaçTı demesiNLeR diYe yaşıoRum ! qanqa duR !buRda kaLbimi de$iyoLaR beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR ! seNdeydi hata ! liqTi soN moDa ! hade qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa ! vaRmısıN ? bütün Her$eY GsL OLuYo DerqeNnNYoK Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN!!!! biR güN oLacaqh biR güN kaLacaqh işte o qüN güNeş bNm içiN doğucaqh! SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün!! heRqese yaLan söLe qeNdine saqıN söLeme sefiosuN yinede ! s@hipSiz kaLınCa tutu$ur étékLér s@hibiné dönér bütün köpékLérKaLBiMé ßaNa söz VéRDi aRTıhK adalet etMééNLéRiN qöTüNü KaLdıRMıJak…!(H) ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa öNJé aDaM oL SONRA qéL! ßiR kéFéné 2Ba$ sıqdrbénimLé oLan hér daiM saqdrtanRım yaqmr yaqdryéryüZündé pisLik ÇokyaLanLaRnda yanLı$ yokTadoqrulr dökürkn dLimdnbéndn kötüSü yk içmdé saklı kaLbé sapLı ok Damar msn nickleri Seyrederken hayatı en önden kendime sahne buLup oynadım… BéNy séWMéK için proqRamLanma dewReLErini yaKArıM…(H) A$kın çaLar saaTi(H) ' Bu SaaTTéN SONRA UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLéBéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé