bilgiliadam
Yeni Üye
enlerin komikleri ♥ İstediğinizi söyleyin emniyettesinizdediler, söyledik, EMNİYET'teyiz ♥ Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur ♥ Bekarlık canıma tak etti Bende KIZ kulesini kaçırdım ♥ Yeni yil iptal edildi Çünkü eskisini buldular! ♥ Maliyeden yeni bi ödenti daha ''duvar yazisi vergisi'' ♥ Şu otomobil benim olsun 5 milyar borcum olsun SATINCA ÖDERİM ♥ Vatandaş çok BONKÖR Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü ♥ Artık her çocuk ZAMane çocuğu ♥ Ekonomi kilitlendi RESET'leyelim lütfen ♥ KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur ♥ Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR ♥ Önceden zamPARA'ydım Kriz geldi zamSEFİL oldum ♥ Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı Derhal aslanda aç ♥ Fazla endişelendim Bügün zam yapılmadı Acaba hükümetin başına birşeymi geldi? ♥ TATİLDEYİZ imza: Cezaevindeki hortumcular ♥ Oyunu içten partiye ver Daha Sonra oooy anam oy deme ♥ Dolar tekrar fırlamış O ne fırlamdır siz bilemezsiniz ♥ Tüm umutlarım suya düştüAma boğulmadılarÇünkü onlara yüzme öğretmiştim ♥ COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM ♥ Ve Tanri kadını yaratti O da kalkti kaynana oldu ♥ AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn Değil HaYaTıN KaYaR ♥ Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR ♥ Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım ♥ ÇILGIN gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim ♥ Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o vakit baklava hakiki değildir ♥ Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi ♥ Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum ♥ Araçlarda cep telefonunuzu kapatınızTELEF olmayınız ♥ BEDAVA cep telefonu alıp, ALEV PAHASI faturalar ödüyoruz ♥ Bu tüp bebek hatalı, daima GAZ kaçırıyor ♥ Kim vurduya gittim,birazdan gelicem ♥ Aile kabristanıdırDamsız girilmez ♥ Bilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma ♥ Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt ♥ Adam öyle fakirmiş ki VİRAJI bile alamamış ♥ Bizi çekemediler, halat koptu ♥ İyi başlayan herşey fena biter, fena başlayan herşey berbat biter ♥ Hayata çift sıfırdan başlayın, tuvalet bekçliği niçin olmasın ♥ Ebedi ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin ♥ Bütün öğrenmeye başlamıştım fakat mektep bitti ♥ Araçlarda arabesk müzik yasaklansın, bundan böyle BATMASIN BU DÜNYA ♥ Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruzİŞSİZLER CENNETİ ama ♥ Politikacılar uyuyamayınca YURTTAŞ sayıyorlar ♥ Yalan söyleyen yükseliyorYALANCI DİL bilmeyene meslek yok ♥ Yaşam pahalılığı öyle arttıki, KİRALIK evler bundan böyle KRALLIK ♥ Bundan Böyle yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar ♥ Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır ♥ İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur ♥ Türkçeyi katlettilerCÜMLEmizin başı sağolsun ♥ Bu ne bu hal şöför bey ! SÜRATINDAN düşen bin parça ♥ Dengelenmiş beslenme konusunu ama KIBAR olan anlar ♥ İnsanlık öldü Katili FAYDA ♥ Kadınlar bundan böyle estetik ameliyatlarını CİLDİ CİLDİ düşünüyorlar ♥ HacıVAT şarkıcı olduO artık megaVAT ♥ Kızlar artık beyazYATLI prenslerini bekliyorlar ♥ Tam bir serseri gibiydiSonunda bir serseri kurşuna kurban gitti ♥ Ali babanın bir ÇİFTliği var Veli babanın bir TEKliği ♥ Pire itte, cep telefonu yigitte bulunur ♥ Yigidin cep telefonu meydandadir ♥ Alismadik cepte telefon durmaz ♥ Ey cep telefonlu Turk Gencligi ♥ Arsizin yuzune tukurmusler,Kapsama alani disindayimdemis ♥ Insani tasa, cep telefonunu kart oldurur ♥ Bir cep telefonlu Turk dunyaya bedeldir ♥ Beygir olur meydan kalir, yigit olur cep telefonu kalir ♥ Bosbogazi cehenneme atmislar,cep telefonum nerede?demis ♥ Cingeneye beylik vermisler, once cep telefonu almis ♥ Cep telefonlu coban, fakir beyden yegdir ♥ Denize dusen cep telefonuna sarilir ♥ Dilenciye cep telefonu vermisler, kartini begenmemis ♥ El elin esegini cep telefonuyla arar ♥ Erkegin kalbine giden yol cep telefonundan gecer ♥ Haydan gelen cep telefonu faturasina gider ♥ Ben sporcunun akıllı, cevik, cep telefonlu ve ahlaklisini severim ♥ Ayrani değil icmeye, cep telefonu ile gider ♥ Gormemisin cep telefonu olmus, tutmus antenini koparmis