Erkekler aşık olunca ne yapar
Aşık erkek davranışları
Aşık erkek neler yapar
Erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır
Erkekler Aşık Olunca Neler Yapar?
1Normalde ustune para verseler yapmayacagi maskaraliklari yapma gudusuyle, daha sonradan dusundugunde allah belami versindiyecegi turden sen de bena asik olurmusunuz bayankonsepti barindiran girisler yapmak, sorular sormak, bakislar atmak
2Surekli olarak abi cok dogal bu kizdiyip durmak ve baska bir sifatla tanimlamayi reddedip arkadaslarini* cildirtmak kardesim yok mu bildigin baska bir kelime?seklinde tepkilere de maruz kalmak kacinilmaz oluyor tabii*
3Aptal seylere kafayi takar, kendine sasirir, sora baska aptal seylere kafayi takar sora da salak salak kizar
4Normalde ustune para verseler yapmayacagi maskaraliklari yapma gudusuyle, daha sonradan dusundugunde allah belami versindiyecegi turden sen de bena asik olurmusunuz bayankonsepti barindiran girisler yapmak, sorular sormak, bakislar atmak
5Sacmalar, her yolu dener, denedikce daha cok hata yapar, kendini kaybeder, hic yapmamamasi gereken seyleri yapar, eli ayagina dolasir en sonunda da ilk yapmasi gereken seyi yapar: icer
6Bir de soyle ki; asik olunan kizin ne kadar yakin erkek arkadasi varsa birden hepsine kil, tuy olunmaya baslanir
7Sanki askla birlikte kiskanclik nobetleri baslar
8Mahalleden asik oldugu kiz gecerken kafasina top atarlar ergenlik caglarinda pardon diyip tanismak icin vesiledir tabi simdi ne eski mahaller kaldi, ne de tanismak icin kafaya topu yemeyi bekleyen kizlar*
9Melankolik hatta arabesk muzik dinlerler
10En klasik tepkilerden bir tanesi yemeden icmeden kesilmekdirayrica normal zamanda dinlemedigi duygusal muzikleri dinleyerek vakit gecirmeye baslamasi ve kurulan cilingir sofralarinin sayisinin artmasi da yapilmasi olasi aktivitelerdendir
11Kadin da ona asik oluncaya kadar surdurdukleri eylemler butunudur sonrasinda dogal hayatlarina geri donerler
12Sonradan oha bunu ben mi yaptim?diyecegi bir cok sey
13Gecici olarak buyuk bir cogunlugu sadece gozleriyle asik olduklari insana herseyi anlatma ozelligine sahip olurlar herseyi yapmaya hazirdirlarasik olduklari sure icinde dunyanin en iyi ve muhtesem erkegi hareketlerini sergilerlerve en onemlisi bu sure zarfinda kotu yonlerini ozellikle gizleyebilme yetenekleridir
14Erkek adam aglamaz derler* ama ask erkegi aglatir
15Bir gece once kizi basinda biraktigim sokagi ertesi gun boydan boya dolasip, butun apartmanlara girip, butun dairelerin zillerini calip oturdugu evi aramistim
bulamadim
16Asik olunca arabesk muzik dinlerevetdalga gectigi,esek anirmasina benzeyen sarkilarin muptelasi olurcunku artik ask ile ilgili butun eserler onu anlatircezmi ersoz okur aglar,ahmet altan okur aglarayse arman`in kose yazilarini toplar,basucu eseri yaparmail ile can dundar yazilari forwardlarinternette 160 karakterlik sevgi sozcukleri ararcep telefonuna gelecek mesaji ona aval aval bakarak bekler
ha unutmadan,her uc kisiden dordunun yaptigi gibi* sair olur,siir yazar
17Kekelemek, sacmalamak, elini kolunu kontrol edememek, aptal aptal siritmak, uzulmek, sasirmak, cisi gelmek, dili tutulmak, alkol istemek, fondip yapmak, sarki soylemek, yolda onu dusunurken tokezlemek, dolmusta onu dusunup parayi vermeyi unutmak, televizyon seyrederken dalip gitmek, aglamak, dikkatini cekmek icin turlu sebeklikler yapmak, derste kafasina cignenmis kagitlari rottringden* tuftuf yapip atmak, karni agrimak ic cekmek
18Aslinda asik degilmis gibi davranmak hatta asik oldugu anlasilmasin diye asik oldugu kizi gormezden gelir gibi yapmak ve ona kotu davranmak
19Erkekler asik olunca is hayatinda kariyerini tehlikeye atacak her turlu saskinligi, aptalligi, dalginligi, gerginligi yaparlar (evet, bunu kadinlar da yapar), fakat bu surec icinde etrafindaki insanlara surekli aaabi yaa tamam, ben naaptigimin farkindayim kontrol bende, merak etme ben cok iyi biliyorum neler oldugunu, hayir dagitmadim abi nerden cikariyorsun ya, sen kimden yanasin hocam!tadinda cumleler kurarlar (hayir, bunu kadinlar yapmaz, onlarinki acik acik, dobraca asigim ben, hicbirsey umrumda diil, ise de gitmicem, okula da gitmicem sadece onu istiyorum ben, cekilin basimdan, onu getirin banaformatidir)