Son Konu

erkekler için söylenmiş sözler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
erkekler için söylenmiş sözler erkekler için söylenmiş sözler erkeklere söylenen güzel sözler erkek susarsa erkeklere söylenen laflar Erkekler dusman degildir, onlar da kurbandir Gercek dusman kadinin kendini inkaridir • “Cogu erkek, bir takim elbise bile secemeyecekleri değin los isikta bir kiza asik olmuslardir br • “iki erkegin en cok birlestigi konu, kadinlar hakkinda sahip olduklari benzer konulardir • “Derinlerdeki hazineler bile, bir kadinin askina tutsak olmus bir erkegin hissettigi rahat değin degerli degildir • “Bir erkek sevdigi iste calisirsa, cok ara sıra isi yuzunden sagligi bozulur • “Asik bir erkek, evlenene dek eksiktir Evlendikten sonradan ise bitmistir • “Daglar yaklastikca daha yüce gorunurler, lakin buyuk erkekler bu yonden daglara benzemezler • “Bir erkegin evi, disaridan onun kalesi gibi gorunebilir; ama iceriden daha cok cocuk odasina aynı • “Erkekler yattiklari her kadini sevmezler, sevdikleri kadinlarla yatmazlar • “Erkekler kalpleriyle degil, dusunceleriyle yasar • “Butun erkekler koca bebeklerdir • “Erkekler kahve gibidirler En iyileri zengin ve sicaktir, sizi butun gece ayakta tutabilirler “ • “Altin atesle, kadin altinla, erkek de kadinla erir • “Aşk,bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma, konuşursa savaş, yazarsa epope, severse köklü değişiklik olur… acilen söyle bana, ben eşkiya olmayayım da ne olayım • “bana gözlerin yeterdi, yeşiliydi cennetim, sen daima aynısın defalarca benzer gem tutmuyor yüreğim, kaygısız deli bacak seslerin hani gelmezsin kahretsin bilmezler ne hainsin sen kurtar yarabbim yanıyorum ateşlerde, sormazsın beni, bilirim, kırmazsın zincirlerini, sen kurtar yarabbim, yanıyorum • “ay gece uyumayanlar için doğar sen de bu gece uyuma o güzel gözlerini yumma ben bu gece ay olacağım ve yalnız senin için doğacağım • “Sev Ama Mevsimlik OLmasın Yazın Açıp Kışın Solmasın • “Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir kere görülebilen olağanüstü bir rüyasın! • “sen içimde artan heves, zamana esir olan umutsun sen bana hayat veren neges ve alabildiğine mutluluksun! • “Ne seni unutacak kadar zaman geçecek, Ne de geçen vakit seni unutturmaya yetecek, Bırakıp gitsemde unuturum sanma, Zaman alışmayı öğretir, unutmayı Asla…! • “Dost dediğin matemetiksel olmalı,sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli,geçmişi çıkartmalı, yarını toplamalı,kalbinin derinliklerindeki ihtiyaçları hesaplamalı ve herzaman bütün parçalardan daha büyük olmalı… • “Sakın çoğalma bebek, hayat senide harcar eger büyürsen tasa cekersin hasretle yasarsın gecen gün dünden daha beter Sakın çoğaltma bebek bu halinle daha güzelsin Ask denen sey kapını calıverir haberdar olmadan senide alıverir Sakın çoğalma bebek kalbin tas olsada o an gülümsemek istersin gülemezsin yasamadan vefat etmek istersin ölemezsinDost dediklerin düsman oluverir sevemezsin Sakın artma bebek bu halinle daha güzelsin! • “Gözlerimden düşen yaş denizi ıslatıyor sevda kilim, hasret nakış gönül derdi dokuyor çatlayası çılgın yürek sen diye atıyor güzel gözlüm burası sen kokuyor  

Üst Alt