Son Konu

Erkekler icin

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Erkekler icin zor durumdan kurtulma taktikleri

Erkekler, kadınlar tarafından hep duşuncesiz olmakla suclanırlar İşin acı yanı, gercekten de oyledirler Sorumluluk duyguları yeteri kadar gelişmemiştir, hepsi kocaman cocuklara benzer ve ilişki suresince randevularına gec kalmak ve başka kadınlarla ilgilenmeye devam etmek gibi olumcul gunahlar işlerler Affedecek kadın, affeder Affetmeyecek kadın, asla affetmez Ama tatlıdilli olunur ve uygun mazeretler testi kırılmadan hazırlanırsa, sevgilinizin size verdigi hapis cezasından kurtulmanız kolaylaşır

1Sorun:

Eve Sarhoş Geldiniz
O ne der?
Allah belanı versin defol!
Siz ne diyebilirsiniz ?
(tabii ki sabah olup da yeniden konuşma yeteneğinize kavuştuğunuzda)? Berbat bir gun gecirmiştim ve sorunlarımı eve, sana taşımak istemedim Yaptığımı, sorumsuzluk olarak goruyorsan cok ozur dileim, ama gelip senin başını ağrıtmak yerine kendi kendime deşarj olmak istedim
Boyle konuşarak, sevgilinizi, eve gelmeden once bar ya da meyhaneye uğrayıp bir iki tek atarak, aslında ona iyilik yaptığınıza ikna edebilirsiniz Butun gucunuzu kullanarak ona, eve sarhoş gelmenin sevginizin bir ifadesi olduğunu anlatın Kendinizi cok kotu hissettiğinizi, acılarınızı sevdiğiniz insanla paylaşıp onu da uzmek yerine, icinize atıp kendi kendinize cozumlemeye karar verdiğinizi soyleyin Sizi affedebilir
Felaket Senaryosu:
Sevgiliniz gelecekte sorunlarınızı meyhanedeki arkadaşlarınızla değil, kendisiyle paylaşmanızı isteyebilir

2Sorun:

Kazara ona başka bir kadının adıyla seslendiniz
O ne der?
Nalan mı? O da kim? Eski dalgan mı? Defol git!
Siz ne diyebilirsiniz
(soylediğiniz ismin kime ait olduğuna bağlı olarak)? Cok ozur dilerim(bu kez adını doğru soyleyin) Son zamanlarda bana neler oluyor, gercekten bilmiyorum Sacmalayıp duruyorum Gecen hafta işte patronuma Hande, ağabeyime de Banu diye seslendim Galiba bir sinir hastalıkları uzmanına gorunmem lazımDil surcmeleri insanın başına, hele de stresli zamanlarında sık sık gelir Bir yandan sevgilinizi avutnaya, susturmaya, onun gonlunu almaya calışırken diğer yandan da durduk yerde neden başka bir kadının adını soylediğinizi bulmaya calışın Ve gercekten doktora gitmek istemiyorsanız, ağzınızdan cıkana cok dikkat edin

3Sorun:

Doğum gununu unuttunuz
O ne der?
Boyle bir durumda kadınlar konuşmaz Konuşurlarsa da İki gun onceydiderler
Siz ne diyebilirsiniz?
Valla doğum gununu unutmadım Hic unutur muyum hayatım? Yalnızca ozel bir hediye almak istedim sana ve aradığım şeyi bir turlu bulamadım YA DA Valla unutmadım Hatta sana cok ozel bir doğumgunu hediyesi sectim, siparişi verdim Ama aptal herifler hala yurtdışından getirtmeyi başaramadılarBu sozleri soylerken, burnunuzdan bir kil koparak gozlerinizin yaşarmasını sağlamalısınız
Bir ihtimal daha var:
Sucunuzu itiraf edin ve ona Gel, beraber alışverişe cıkalım, yemeğe gidelim Hatamı telafi etmem icin bana bir fırsat verdeyin

4Sorun:

Annesiyle ilgili kotu şeyler soylediniz
O ne der?
Annem hakkında boyle konustuğuna inanamıyorum Kapa ceneni!
Siz ne diyebilirsiniz?:
Haklısın, boyle şeyler soylediğim icin cok pişmanım ve kendimden utanıyorum Ama sevgilim, ben yalnızca bizi savunmaya calışıyordum Sen artık annenin kucuk kızı değilsin, benim biricik sevgilimsinKız arkadasınızı once sizin sevgiliniz, sonra annesinin kızı olduğu yolunda ikna edin Kadınlar, kendilerine bağlanan erkeklerden cok hoşlanırlarEğer ona gercekten ikinizi, aranızdakı ilişkiyi savunduğunuzu gostermeyi başarabilirseniz, kızmasını engelleyebilirsiniz

5Sorun:

Onun seksi bir arkadaşıyla cok konuştunuz
O ne der?
Butun geceyi o koca goğuslu karıyla konuşarak gecirdin
Siz nedersiniz?
Abartma canım, sırf senin arkadaşın diye konuştum sadece, Hem goğusleri buyuk olabilir ama poposu kocaman dişleri cok cirkin ağzı kokuyorSevgilinizi, konustuğunuz hatunun en az bir tane affedilmez hatası olduğuna inandırın Kadınlar, diğer kadınlarda hata bulmaya bayılırlar Eğer seksi hatunla cok fazla zaman harcadığınızın farkındaysanız, konuyu siz acın Tabi ki Aman Tanrım, onun o korkunc ağız kokusuna bir dakika daha dayanamayacaktımyada Feci sıkıcı bir kız! Tam bir facia!diyerek

6Sorun:

Ona sacma sapan bir hediye aldınız
O ne der?
Hediye ettiğin lastikler icin cok teşekkur ederim Şimdi iş, araba almaya kaldı
Siz ne diyebilirsiniz?
Sana bu kadar anlamsız hediye vermeme şaşırdın, di mi hayatım? Sana şaka yaptım Hadi alişverişe cıkalım da istediğini al!Genellikle sevgiliniz, sectiğiniz hediyeyi değil, romantizmden bu kadar uzak oluşunuzu sorun yapar Fritoz ya da mutfak robotu gibi ruhsuz bir hediye bile, eğer guzelce paketler ve Seni seviyorumyazılı bir kart iliştirirseniz, sevgilinizin gozunde romantik bir anlam kazanıverir Bizden tavsiye, pahalı ve ruhsuz bir hediye almak yerine, kucuk ve ucuz ama romantik bir hediye alın, ne olursa olsun, asla ozur dilemeye kalkışmayın Muhtemelen kiz arkadaşınız ona verdiğiniz şeyi, ne kadar anlamsız ve ruhsuz olursa olsun, cope atmayacak ya da bunun icin size kızmayacak kadar kibar ve ince davranacaktır

7Sorun:

Eve sabahın dordunde dondunuz
O ne der?
Allahin cezası, bu saate kadar nerede, hangi karının koynundaydın?
Siz ne diyebilirsiniz?
Seni uzduğum icin cok ozur dilerim Cok duşuncesizce davrandım

Eve bu kadar gec dondugunuz zaman, sevgilinizin kafasında gecen olasılıklar:

a Başınıza bir kaza geldi ve oldunuz
b O yokken kendi arkadaslarınızla deli gibi eğlenmeye gittiniz
c %99 başka kadınlarla duşup kalktınız

Bu olasılıkları goz onunde bulundurarak uygun yanıtlar hazırlayın Sinirli ve gergin gorunmeyin, ona iltifat edin Başı derde giren bir arkadaşınıza yardım etmek zorunda kaldığınızı, uyuduğunu duşunduğunuz icin onu aramadığınızı , butun gece onu cok ozlediğinizi ve surekli kacmaya calişmanıza rağmen bir turlu kurtulamadiğınızı anlatın, sakın seks icin aşırı istekli gorunmeyin, eger başka bir kadının yanından geliyorsaniz uzerinizdeki kokuya ve ağzınızdan cıkan sozlere cok dikkat edin

Üst Alt