Son Konu

Erkekler Nelerden Hoşlanmaz?

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Erkekler Kadınlarda Nelerden Hoşlanmaz

Erkeklerin nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını iyi anlamak için fiilen kahin almak lazımÇünkü erkeklerin nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını iyi anlamak doğrusu yaklaşık olarak imkansızdırErkekler kadınlarda hoşlanmadıkları şeylerden bazılarını şöyle sıralıyorlar

Bu yazıyı okuduktan sonradan kadınların daha itinalı olacaklarını düşünüyorum açıkcası ben çoktan değiştirmeye başladım yarı alışkanlıklarımı yine de ne değin başarılı olabilirim tartışılır fakat

Yapılan araştırmaların sonuçlarına göre erkekler kadınların çok severek yaptırdıkları saç modellerinden hoşlanmıyorlarKadınların severek yaptıkları bir şey daha var panda göz makyajı malesef erkekler bu göz makyajından da hoşlanmıyorlarKadınların koyu renk dudak boyası kullanmalarından da hoşlanmıyor bir çok erkek kadınlardaki koyu renk dudak makyajındna hoşlanmıyor her nednese bu kadınlar kadar daima erkeklerin hoşuna gidiyor diye düşünülür

Özellikle doğallığı seven erkeklerin hoşlanmadığı pixie saç kesim modelinden hiç hoşlanmıyorlarBu tarz saç kesim modellerinin kadınlara yakışmadığını düşünen erkekler bu saç kesiminden hoşlanmadıklarını söylüyorlar

ALT :larcomupluploadserkeklernelerdenhoslanmazlar77137erkeklernelerdenhoslanmazlar77137ALT *

Üst Alt