Ozellikle erkeklerde gorulen sac dokulmeleri cok ciddi olabilir bazı durumlarda malesef bunun onune gecilemezErkeklerde olsun kadınlarda olsun dokulen saclara bitkisel urunlerin ilacların buna benzer spreylerin iyi geldiği soylense bile bunları uyguladığı halde hicbir sonuc elde edemeyen kişiler vardır
Şimdiye kadar kimse bunun garantisini verememiştir yani bu zamana kadar sac dokulmesiin engelleyen cok etkili bir ne ilac ne sac bakım urunu olmamıştırOlduysa bile ben gormedim inanın bircok arkaşaım neler denedi yinede bu sıkıntılarının onune gecemedilerCunku saclar ozelliklede erkeklerde dokulen saclar genetik olarak dokulurAyrıca bu sac dokulmesi her 2 erkekten birinde gorulecek kadar sık olmaktadır
Erkekler sac dokulmesinden muzdaripseniz bunu engellemenizin en iyi yolu bana kalırsa stresten aşırı fiziksel yorgunluktan, kullandığınız bazı ilaclardan uzak durmalısınızSac dokulmesine iyi gelen şey aslında sac dokulmesini tetikleyen durumların yapılmamasıdır Sac dokulmesi aslında tıbbi olarak kişinin hormonlarının duzeninde ki problemlerle alakalıdır Kişinin hormonları bozulacak bir işlem yapılırsa sacı da dokulebilir bu nedenle sac dokulmesini onlemekten ziyade dokulmemesi icin caba gostermeliyiz yani en başında sac dokulmesini başlamaması icin caba sarf etmek gerekir