Son Konu

Erkeklerin en çok söylediği yalanlar

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Erkeklerin en çok söylediği 7 yalan
Erkeklerin söylediği yalanlar

Çıktığınız erkek içten mu söylüyor yahut yalancının biri mi?
Dürüstlük ilişkilerde oldukça önemlidir lakin hiçbir erkek kolayca romantik olamaz İşte her erkeğin söylediği 7 yalan;

1 “En iyi arkadaşların taş bebek gibiler!
Kadınlar sevgilisinin kız arkadaşlarını hiçbir süre beğenmemesini ister böylece kız arkadaşını nasıl bulduğunu sorduğunda dinlemek isteyeceği en son şey, “kız arkadaşın çok hoş, taş bebek gibidir O yüzden erkekler bu soruya tekrar tekrar “dehşet, sen daha güzelsin diye cevap verir

2 “Üzgünüm
Bir erkek özür diliyor ve gözü yaşlı olduğunu söylüyorsa doğrusu neden bunu yaptığına dair hiçbir fikri yoktur Bir erkek kadınlardan daima özür dileyebilir ancak aslında hatalı yaptığını düşünür ve karşısındakinden özür beler Erkek arkadaşınız gelecek sefere sizden özür dilediğinde ‘niçin ’ özür dilediğini ve üzgün olduğunu sorun

3 “Ali ’nin dertleşmeye ihtiyacı var
Uzun zamandır tanıdığı birinin konuşmaya ihtiyacı olduğu için onunla buluşması gerektiğini söyleyen erkek yalancıdır Erkekler kadınlar gibi değildir, bir sorun üstünde enine boyuna konuşmazlar Yalnızca birşeyler içip maç izlerler Arada Bir de olsa sorunları üzerinde konuşan erkeklerin bu sohbeti 4 dakikadan pozitif sürmez ve “Bunu kafana takma Birşeyler içip maç izleyelim cümlesi ile noktalanır

4 “Tünele giriyorum, seni duyamayabilirim
Evet bunu sevgilinizi arayıp hoşuna gitmeyen şeyler söylediğinizde duyduğunuz cümledir tekrar tekrar da işe yarar Bir erkek bunu söylerken arabada yok evinde olabilir Bu sizinle sohbet etmekten sıkıldığı anlamına gelmez Birkaç güzel mizah, hoş laf duymak isterler kesinlikle, yalnızca işler karışmaya başladığında başvurdukları bir yoldur

5 “Kedini ya da köpeğini sevdim
Erkek arkadaşınızı eve çağırdığınız ve daha önce bahsetmeiğiniz kediniz ya da köpeğiniz sizi karşıladıSürekli ona kedinizden ve sıcak aile saadetinizden bahsettiniz Erkek bu aşamadana “bana ne bunlardan diye düşünürken siz, “onu sevip sevmediğini sorarsınız Ve cevap Yalan Yalnızca sizinle süre aşmak istiyor, evcil hayvanınızla değil

6 “Seninle harika oluyor ancak küçük bir ara verebilir miyim?
En romantik anda kendini tam anlamıyla veremiyorsa bir sorun vardır Doğrusu bu erkeğin aşkı bitirmek zorunda olduğunu gösterir Lütfen gerçeği söylemesi için zorlamayın

7 “yalnızca şaka yapıyordum
Çoğu erkek aile, arkadaşınız ya da sizin hakkınızda bir takım şeyleri minik küçük söyler, hoşunuza gitmediğini görür görmez ’sadece şaka yapıyordum ’ der Örneğin erkek arkadaşınız eğer sizinle çıkmasaydı kız kardeşinizle çıkabileceği şakası yapıyorsa, sonrasında size sarılıp “şakaydı diyorsa uyarı edin *

Üst Alt