Son Konu

Erkeklerin En Sevdiği Sözler

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Erkeklerin Sevdiği Sözler

Böyle bir konu başlığı olunca merak etmemek elde değil pek değilmi biz kadınlar hep merak etmişsizdir Erkekler en fazla hangi sözleri duymaktan hoşlanırlar bir erkeğe ne söylerseniz fazla etkilenir ve mulu olur sizleri daha artı meraklandırmamak için anında erkeklerin sevdiği sözlere geçiyoruzKadınların güzel sözler duymaktan ne dek hoşlandığını biliyoruz bu düşünce erkekler içinde geçerli karşısında cinsin söylediği güzel sözler her insanı mutlu ederİşte erkeklerin en sevdiği sözlerden sadece birkaçı sizlerle

ALT :larcomupluploadserkekleresozler99277erkekleresozler99277ALT

Senin için herşeyi yaparım bu laf karşınızdaki erkeğe güven verecektir kendini paha biçilmez hissetmesini sağlayacaktır

Sen benim için fazla değerlisinOna ne dek kıymetli olduğunu anlatacak sözcüklerden biri

Erkeklere söylenecek güzel ve etkileyici sözlerden bazılarını bulabilirsiniz

Sen olmazsan ben ne yapardımHayatnızdaki erkeğe yerinin ne kadar kayda değer ve özel olduğunu gösterdiğiniz vakit kendini şahane hissedecektir

Vay Vay sen neymişsin böyle bir erkeğe söylenen bu söz kendini özel ve enerjik hissetmesini sağlayacaktırErkeklerin en çok hoşlandıkları laf bu olsa lüzum

Kendimi özel hissettiriyorsun açık yüreklilik onun ruhunu fethedecek bir cümledirBu cümleden daha sonra aranızda ancak bağ hiç olmadığı dek kuvvetli olacaktır

Senin gözlerine, omuzlarına, gülüşüne bayılıyorum…Karşınızdaki Erkeğin yakışıklılığını ifade eden cümleler onun ruhunu okşar Bu söz ile ona diğer erkeklerden daha üstün olduğunu hissettirirsiniz

Seninle vakit geçirmeye bayılıyorum Onunla süre geçirmekten mutlu olmanız ona iyi kazanç Eğer ona can sıkıcı biri olduğunu hissettirirseniz onu kaybedersiniz

Bu kıyafet sana çok yakışıyor en az kadınlar değin erkekler de bayılır bu cümleye Ona beğenilerinizi söylerseniz onu keza mutlu edecek keza de zevkli olduğunu hissetmesini sağlayabilirsiniz

Seninle olağanüstü bir gün geçirdim erkeğin kendisini bir kahraman, bir prens gibi hissetmesini sağlayacaktır olan sihirli cümlelerden biri

Sen İşinde harikasın erkeğin beyin gücüne yapılan bir iltifattırErkekler bu cümleye bayılır *

Üst Alt