bilgiliadam
Yeni Üye
Espİrİler *Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı sonunda ensesine ulaştı *Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun *Türkiye'de en demokratik durum, trafik kazaları; cümbür cemaat eziliyor *Tüh! Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine *Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen gerekli *Suçlu ayağa kalk!Çocuklu bayana yer ver! *Daha son yararlanma tarihine fazla var, Yavaş iç şu meyve suyunu *Ödümü patlattın 80 yıla kadar ölürsem sebebi sensin *Her hakkı saklıymış Bende de bunca Hakkı nerede diyordum *Ücret 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa *Atı bölge Üsküdar'ı geçti Biz takibe devam ediyorum merkez Bitmiş! *Şu çocuğu doğuramadım yaaa!İçimde kaldı *Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der Ondan sonradan Konuşan kediolarak fazla meşhur olur *Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi Bizde baktık evde kalacak,size verelim dedik, berber bey oğlum! *Çorbamdan kıl çıktı Beni kimle aldatıyosunuz garson bey? *Beni deniz miktar, Ali miktar, Cem tutae Severler beni *Bayram yok, seyran yok Allah Alah! Bir türlü çıkartamadım sizi *Hava korsanı uçağı kaçıracaktı,yapamadı Çünkü; uçağı kaçırdı *Çingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE *Rüyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gördüm *Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı Değil abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim bundan böyle! *Uzun lafın kısası : UL *Oyunu ayakta alkışladım Ay yok şekerim, oturacak yer yoktu *Cinayet masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, ölüm döşeği Bu konut öyle tekin değil bayan Yürü gidelim *Zencinin biri denize düşerse ne olur? Natürel oysa ıslanır *Dün kazı kazandan kaz kazandım *Yumurtanı sahanda mı yersin? Yahut deplasmanda mı? *Alfabe artık 28 harf, Oderhal asker! (Ultra ultra İğrenç) *Sancı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı? *Volkswagen Passat , Kişiye Özel oynama ! *Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim! *1 , 2 , 3 HERIF! Hayır!?! 1, 2, 3 Mühendislik ! *Hakan Şükür sahada sakatlanmış Kim taşımış? Hakan Taşıyan *Sigaraya bambaşka, içkiye bambaşka paramı veriyorsun Tütün kolonyası iç *Seni görür görmez gözlerim dolar, kulaklarım mark *Kadın hakkı diye bir şey yokur Çünkü Hakkı erkek ismidir *Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar *Kendim için bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme hoş bir gelin nasip et!! Aminnnnnn *Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! *Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor! *Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean *Sen kimi kandırıyorsun, bu söylediklerine kim inanir? Kadir İnanır *Kitabım evde kaldı Aaa ben kitabını evli sanıyordum! *Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır *Seven unutmaz, eight unutur *İyi ancak Italya'da doğmamışız! Niçin? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz! *Sizin otomobil ne malı? Alman malı! Bizimki de klimalı! *Yangın dolabını açarsan ne olur? Yang kızar *Adamın biri yarın ölücem demış Yarmışlar hakkaten ölmüş *İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır *Köfteyle möfte aralarında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan *Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci *Fransızların nesi eksiktir? Franları tabii ancak! * göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın! *Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz *Yerin kulağı war benim de kulağım war Ben yer miyim? Hayır yemem *Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeye bırakmış, niçin? Eşek sudan gelmiş *Tomi'nin annesi kimdir? Anatomi *Adam bilgisayar başında uyuyakalmış Ertesi gün nezle olmuş Neden? Windows açık kalmış