Son Konu

Espri manyagı

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Mizah manyagı en manyak espriler espiri manyagı espiri manyağı manyak espriler mizah manyağı Bir yerini mi kestin ? Güzel Koku gibi hıyar koktu da ! Aşk ilkokulda komedi, ortaokulda facia lisede dram, imam konuşmacı’ te haram ! Seni sevdimde ne oldu ? Turkcell ve efes zengin oldu ! Erkekler limona benzer; yedikçe ağzın sulanır, baktıkça miğden bulanır ! Hoşuna Gitmek çay, sevilmek şeker, bizim gibi gariban çayı tatsız içer ! Satanist kesen psikopat kedi ! Pamuktan prenses mi olur! Prenses dediğin taş gibi olur ! Nickini bile bakmak istemiyorum, oturum açmasan iyi edersin, emailim sana ağırmı geldi ? Engelledim seni afedersin ! Aşk laf ile başlar Dudak ile beslenir Dokuz ay daha sonra da; baba diye seslenir ! Bırak dersi ne çalışıyosun ? Çek kopyanın hasını; tutma karne yasını ! Bebeğinizin altına yapmasını istemiyorsanız çevirin üstüne yapsın ! Sözküyken kız konuşur erkek dinler, nişanlıyken erkek konuşur kız dinler, evlenince her ikisi konuşur semt dinler ! Seni seviyorum sana tapıyorum sakın inanma çünkü atıyorum ! Babama değerimi sordum dünyalar kadar dedi Dünyanın değerini sordum beş para etmez dediler ! Zenci mahallesindeki solaryumcu ! Sakla samanı; inekler aç kalsın ! Msn’ de 20 kişi çevrimiçi; 8 adam başına dışarda, 7 tanesine meşgul, 4 adam başına hemencecik dönecek 1 tane salak’ta bu nicki okuyor ! Yerin kulağı var derler Benim de kulağım var, e ben yermiyim ? Hayır yemem ! Elinde bir tane çiçek; sevecek sevmeyecek o küçücük çiçek bunu nereden bilecek ! Düşünüyorumda; düşüncelerin en güzeli: Senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, beni düşündüğünü göz önünde bulundurmak ! Geçmişim acı veriyordu; ameliyatla aldırdım ! Kıyamet gelsede; hepberaber kopsak ! Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi; başkasına yapın fazla zevkli oluyor ! O bana baktı, ben ona baktım şu anda beraber 3 çocuğa bakıyoruz ! Allahım kendim için bir şey istemiyorum Ne olur sen anneme; bal dudaklı, boylu boslu, sarışın, mavi gözlü, sütun bacaklı bir gelin nasib eyle ! Annem 4 kardeştir Tesadüfe bak dayımda, hatta teyzemde ! Sınava kopyasız girmek savaşa silahsız girmeye benzer ! Erkekler otomobil gibidir; dikattli olmazsan aşağıda kalırsın ! Yahu bizim kişisel neyimiz oldu fakat ? Bireysel iletimiz olsun ! Erkek dediğin ne fakat ? Takınca koluna yakışmalı, vurunca duvara yapışmalı ! Sana; sevinçle kayanın ve hakkıyla oyanın selamı var ! esprimanyagi5c56458525aaegifalt :hhh: Dp81 :hhh::n028:esprimanyagi5c56458525aaegifalt :hhh: Dp81 :hhh::n028:  

Üst Alt