E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Ağu 2024 #1 Etimekli Yalancı Profiterol Tanımı İçin Malzemeler Kreması için; 1 litre süt 1 adet yumurta sarısı 1 su bardağı un 1 paket vanilin 1 yemek kaşığı buğday nişastası 1 paket etimek 1 su bardağı şeker Sos için ; 1 paket hazır çikolatalı sos 2 buçuk su bardağı süt Etimekli Yalancı Profiterol Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sütümüzü, şekerimizi ve yumurta sarısını tencereye alıyoruz kısık ateşte pişiriyoruz. Sonra unu ve nişastayı ekliyoruz. Kaynayınca ocağın altını kapatıyoruz. Vanilini ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Hazırlanan kremamıza etimekleri parçalayıp içine koyuyoruz ve krema ile karıştırıp yediriyoruz. Daha sonra kaselere eşit formda kremadan ekliyoruz. Sos için;Çikolata sosu için hazır paket çikolata sosuna 2 buçuk su bardağı sütü koyuyoruz tencerede kaynayana kadar pişiriyoruz. Sıcak soğuk farketmez (ben sos sıcakken kaselerin üzerine koydum). Etimekli Yalancı Profiterol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Etimekli Yalancı Profiterol Tanımı İçin Malzemeler Kreması için; 1 litre süt 1 adet yumurta sarısı 1 su bardağı un 1 paket vanilin 1 yemek kaşığı buğday nişastası 1 paket etimek 1 su bardağı şeker Sos için ; 1 paket hazır çikolatalı sos 2 buçuk su bardağı süt Etimekli Yalancı Profiterol Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sütümüzü, şekerimizi ve yumurta sarısını tencereye alıyoruz kısık ateşte pişiriyoruz. Sonra unu ve nişastayı ekliyoruz. Kaynayınca ocağın altını kapatıyoruz. Vanilini ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Hazırlanan kremamıza etimekleri parçalayıp içine koyuyoruz ve krema ile karıştırıp yediriyoruz. Daha sonra kaselere eşit formda kremadan ekliyoruz. Sos için;Çikolata sosu için hazır paket çikolata sosuna 2 buçuk su bardağı sütü koyuyoruz tencerede kaynayana kadar pişiriyoruz. Sıcak soğuk farketmez (ben sos sıcakken kaselerin üzerine koydum). Etimekli Yalancı Profiterol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı