Son Konu

Etkileyici aşk sozleri damar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
etkileyici damar aşk sozleri
etkileyici aşk sozleri facebook
etkileyici aşk sozleri kısa 2019
etkileyici damar sozler

Beynimde EzberimKalbimde YasaklımDilimde MuhurumsunHer sabah uyandığımda bulamadığım ama her yeni gune senle uyandığımsın!! Benligimdeki ''sen'' sinBuz keserken bile yuregim ''yaramsın'' Gonlumun ucurumda koparıp atamadığım tek ''dalsın'' Ve Varsa bu gozlerde ''Sevgi'' Sebebi SensinSebebim Sensin!!! Sorma nasıl, niye diye

OylLe ßir Gidiyorum Ki; Hic ßir Veda Sozu İnandıramaz Seni GittiğimeŞimdi Sen,ßu YazıLanları KaLdıramayacak Kadar Ufak,Uğruna ßunca Dizeyi Yazdıracak Kadar ßuyuksun ßende İcimde SanaDair Tek ßir Harf ßiLe GizLemedim! Artık GidebiLirim Nerede Nefes ALdığını ßiLmeden İcimdeki Seni Terk Ederek MusadenLe

İntiharı Gunah Saymasaydı Dinim ; Bende GozLerine Bakmasını BiLirdim!!

Kısa bir mezar ziyareti gibiydi, yureğime girişi, geldi canıma okudu ve gitti

Zaman dediğin, bildiğin ayakcıdır GetirGotur işlerine bakar Ya 'O'nu sana getirir Ya da senden 'O'nu goturur

Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim!

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana♥

Ruzgar alabildiğine hırcın,yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gozlerindeki huzur gibi

Sen bir pınarsın icilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan

Canımdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gonlum varlığınla renklensin, sen benim gonlumde yaşadıkca ozelsin!

Mevsim ağlıyor bugun, ozluyor o aydınlık gunlerini, ayrılıyor yapraklar ağaclardan bir hasret ruzgarıyla Bana Eylul’u yaşatma ey sevgili!!

Buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gøzlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi ozlenmissindir

Üst Alt