Son Konu

Etkileyici aşk sozleri facebook

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
facebook etkileyici aşk sozler
Etkileyici aşk sozleri damar
facebook etkileyici duvar yazıları
facebook etkileyici damar sozler

Zaman dediğin, bildiğin ayakcıdır GetirGotur işlerine bakar Ya 'O'nu sana getirir Ya da senden 'O'nu goturur

Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim!

Seni seven ben degil KALBIM Seni arayan ben degil ELLERIM Seni hasret ozlemiyle arayan ben degil GÕZBEBEGIM Sana dokunmak icin yanan ben degil YUREGIM

*GÕZLERİN ALEV* *SÕZLERİN BEDEL* *VARLIĞIN HAYAT* *YOKLUĞUN ÕLUM* *SEVGİN CENNET** HASRETİN CEHENNEM* *SENİNLE MUTLULUK SENSİZLİK SONUMDUR*

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana♥

Ruzgar alabildiğine hırcın,yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gozlerindeki huzur gibi

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa♥

Hadi uyandır beni soyle gorduğum zamansız bir duş mu? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni Gercekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten

Sana karşı ofke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim Cunku sen zaten yokmuşsun Asıl kızılacak kişi benim Kucucuk bir toz tanesini bir mucevher sanmışım Senin ihanetin bana koymadıBeni kahreden, beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım Sen zaten yokmuşsun ki senin neyine yanayım?

Kız : Seni seviyorm
Erkek : Bnde seni seviyorm
Kız : Bunu kanıtLamak icin butun dunyaya cığLık at
Erkek : (kızın kuLağına fısıLtıyLa) Seni seviyorm
Kız : Neden kuLağıma fısıLdadın ?
Erkek : Cunku benim dunyam 'Sen'sin ♥

SeNi NeKaDar SevDiĞimi anLaMaK iStiYoSan; YaĞan Her YaĞmuR DamLaSıNı YaKaLaMaYa caLıŞYakaLayaMadıĞın Her YaĞmuR daMlaSı iSe SENÎ neKaDaR coK sevDiĞimiN isPatıDır♥

Sєηi qoямєSємdє
SєSiηi duγмaSaмda
вєηdєη uzaктa σLSaηda
ηє Faяк єdєя кi вєη
Sєηıη σ тєятємiz γuяєğiηi
Sєωiγσяuм

Ya kaL ya da qit
Ama sakın BekLe qeLirim Deme qeLmezsin,biLirim
Cunku Ben şimdiye kadar,ne oLenin hayata qeri donduqunu,ne de qidenin kaLana qeri donduqunu hic qormedim~

Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup ucarsım gelir, bakınca o guzel gozlerine hasreti bir anda silisim gelir ama ne care bir tanem ne care ne kuş olup ucabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana bir tanem inan seni bir omur boyu Sevebilirim

Her sabahın olMAYan akŞamıNı her aksamInda dogmaYaN GuNEsıNı aradım SonUNda yolU bUlDum ama Sonunu aradım YoLun soNuNuda buldUmm ama kuRtLaMaDıM SevDım fazLasIyLA CoK sevdım haK edeREk sevdım AMa TeKraRdan AyNı yola GırDım YoLun Ucunu ve UcUnDAKİ ıSIgI ARIyORUm İ geceler!

GOZLERİN DALARSA BİL Kİ DUŞUNDUM SENİ, KULAĞIN CINLARSA BİL Kİ ANDIM SENİ, GECE UYANIRSAN BİL Kİ RESMİNİ OPTUM, GOZLERİNDEN YAS DAMLARSA BİL Kİ SENSİZ OLDUM

Üst Alt