Son Konu

Etkileyici Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
♥ Guzel SozlerAşk Soğuk bir Sabahın Melteminde Sıcak Ruzgarların Esmesidir

♥ Aşk insanı Hayata Bağlar Hayat iSe insanı Aşka Bağlar

♥ Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur

♥ Aşk uğruna oLunecek kadar Şehvetli Bir Duygu Geceleri Ağlatacak kadar Duygusal Duygu Yoğunlaşması Hissettirir

♥ Herkez Aşık olabilir fakat Herkez Aşık olduğuna Sadık Olmaz

♥ Ben Seni Sevdim ben Sana Hasret kaldım ben Sana yetim kaldım Ama Ben hep Seni Sevdim Aşkım

♥ Kalbimin en ince damarlarında hissediyorum seni bebeğim

♥ Aşkımı Anlatsam haykırsam Dunyaya, Dunya Yine Donecek umarsızca, Beni Sadece Sen Duy Sen Anla Bebeğim

♥ Aşkı Gozlerine Bakarak Yaşamak Sozlerine Bakarak Hayata Adım Atmak isterim Aşkım

♥ Ben Seni uzun Gecelerde Sabahlarken ismini Duvarşara Yazarak Sevdim Aşkım

♥ Bir Ve tek Sozumsun Sen benim Hayataki Tek Gozumsun Seviyorum Seni Bebeğim Sen Benim ozumsun

♥ Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın

♥ Nefes Aldığım her Zaman isminle hayata Başlıyacağım Aşkım resmine bakıp dua edicem bebeğim

♥ Şimdi Seni Duşunuyorum Guluşunu gozlerini ve bana Aşkım deyişini

♥ Ben Aşkı uzaklarda Değil bebeğim Senin Gozlerinde Aradım Ellerinde Hissettim Nefesinde Farkına Vardım

♥ Cıkar Beni Dipsiz Kuyuların Karanlık Sessizliğinden Kalbinle ışık Ver hayatıma gozlerinle heyecan ver damarlarıma Aşkım

♥ Seninleyken Kısa Sureli Zamanlarımızda uzun omurlu Anılara imza Atıyorum bebeğim

♥ Benim icin Hayat Sen, Nefes Sensin bebeğim

♥ Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yuzden seviyorum

♥ Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar illet bir Acı ve tutku

♥ Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı

♥ Bir guluşune Bu Hayatımı fedaa Ederim Klasik Lafların Tek Kralıyım

♥ Odalarımdaki Sessiz ve Boş Duyguların Adamı Oldum, Seninle Hayat Buldum Ve Sensiz yeniden Odamda işe yaramaz Oldum

♥ Gel Bu Hayata Birlikte Gulelim hayat Bile Kıskansın Aşkımızı inadına guLeLim hayata Belki ozaman anLar Acıların icinde Gulmeyi

♥ Sen Zaten Artık icimde bir Alevsin Kalbimde Merkezsin beynimdeki Duşuncelersin Nefesimdeki Ses'sin, Sen benim icimdeki BEN'sin Aşkım

♥ Terk Edilmiş Sohbaharların Duygusuz Kalmış Veysimlerin Adamıyım bana Yaz Yaşatmak iStermisin Bebeğim?

♥ Gulsun Yuzun uzulmesin Sıcak kalsın Ellerin titremesin bana baksın gozlerin Gulsun Yada Ağlasın Ama Sadece Bana Baksın Aşkım

♥ Bensiz Gitme Uzaklara ben Seni gecelerin Koynunda Unutmadım Seni Severek Yaşadım Seni Bekliyorum Hayatım

♥ Sen Benim Aşk Oyunum Değil Hayatımdaki En Buyuk Oyunsun Bebeğim, Sen OLmazsan ben Olamam Bu hayat oyununda Sevgilim

♥ Sana Vereceğim tek Emanet kalbim kaldı ister Vur ister Parcala ister sakla ben Seni Seviyorum bunu unutma

♥ Aşk Gozlerinde Cenneti Yaşamak Aşk Sozlerinde hayata tutunmak ve Aşk Ellerinde Kalbimin Bir Serce Canı iLe yaşaması

♥ Ben kalbimi Sana Sende Ellerini bana Ver Aşkım Hayat Kısa Sanada banada Kalmaz Bu dunyabilgisitenlarcom

♥ Sen Kısa hayatımın oz Aşkısın Sen Sozlerimdeki Tek Canlısın Aşkım

♥ Seninle Olan Dunyayı Ve Seninle yaşanacak Hayatı Sevdim Sensiz Neyleyim Soyle Bebeğim?

♥ Herzaman Senin hayalinle girdim Yatağa Senin Adınla Uyandım Her Sabaha Sen hayatsın benim icin unutma bilgisitenlarcom

♥ Tut Elimden Aşkım Cesaretin Varmı Bakalım oLum benim diğer adım

Üst Alt