bilgiliadam
Yeni Üye
Etkileyici Bir Hikaye güzel hikayeler en etkileyici hikayeler dini hikaye bir öykü çok eskiden uzaklarda bir ülkede fazla yakışıklı bir prens yaşarmış Ama prens daha küçükken ülkedeki kötü kalpli cadının lanetine uğramış, ve üzerindeki bu lanet yüzünden her yıl yalnızca 1 sözcük konuşabiliyormuş Mesela prens 2 sözcük söyleyeceği zaman bir yıl baştan başa susuyor bu nedenle ertesi yıl da 2 kelime söyleme hakkı oluyormuş Bir gün bu yakışıklı fakat şanssız prens akarsu kenarında otururken, dahası bakmış karşıda küçük bir kulübe, ve kulübenin bahçesinde muhteşem bir kızsaçları altından daha sarı, gözleri gökyüzünden daha mavi, dudakları kirazdan daha kırmızıymış Prens bu güzelliği görünce aklı başından gitmiş, o anda vurulmuş ve 2 sene boyunca konuşmamaya karar vermiş, 2 yıl sonunda kıza ;fazla güzelsiniz; diyebilmek için Lakin 2 yılın dolduğu gün prensin içindeki bu ateş daha da büyümüş ve kıza ;size aşık oldum;çağrıda bulunmak için yanıp tutuşur olmuş Bu Nedenle FAZLA+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM toplam 5 kelimeyi söyleyebilmek için, gecen 2 yılın arkasından 3 sene daha konuşmamayı göze almış Ve 5 yılın sonunda prens konuşmak için hazırlanmış olduğu sırada, birdenbire bu mükemmel hoş ve kibar kızla evlenmeyi, onu sarayının prensesi yapmayı ne değin istediğini fark etmiş Böylece FAZLA+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM +BENİMLE+EVLENİR MISINIZ toplam 7 kelime söyleyebilmek , için 5 yılın ardındaki 2 sene daha sabretmeye karar vermiş Ve prens bu platonik duygularla 7 koskoca yılı tamamladığı gün, bundan böyle dünyanın en heyecanlı ve en mutlu erkeği olarak kızın yaşadığı kulübeye koşmuş Kız yeniden kulübenin bahçesinde oturuyormuş ve bir kitap okuyormuş Prens elindeki bir tek kırmızı gülü kıza uzatmış ve sormuş: ÇOK GÜZELSİNİZ, SİZE AŞIK OLDUM, BENİMLE EVLENİR MİSİNİZ? Kız başını kaldırıp prense bakmış Kulaklarını örten altın sarısı saçlarını geriye doğru atmış ve prense şöyle demiş PARDON??