bilgiliadam
Yeni Üye
Fenerbahce etkileyici sozler
guzel etkileyici fb sozleri
fb icin etkileyici sozler
Bır Fenerbahcelı Dunyaya Bedeldır, O Da Atamızdır!!!!!
Ben Herkesın Icınde Tekım Cunku Ben Fenerbahceliyim!!
Atam İzindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz
Cimbom Sana Kadıkoy Extra Large
Avrupa Avrupa Duy Sesımızı Işte Bu Fener\'In Ayak Seslerı !!!
1907 De Dogdu Askımız, SarıLacıvert Renklerı Oldu Sarkımız, Sporun Her Dalında Bızım Sanımız, Hıc BıtmedıBıtmeyecek Bızım Askımız!! Catlayın Cımbomlular Bu Yıl Fener Şampiyon!
Sensız Hayat Bır Iskence Dılımdesın Gunduz Gece Satır Satır, Hece Hece Sampıyonsun FeNerBahCe
Hayatta Fenerbahceden Baska Hıcbır Seyı Olmayan Ben, Hayatta Fenerbahceden Baska Herseyı Olana Acırım
Fenerbahce Sen Cok Yasa Canım Feda Olsun Sana Hıc Bırseye Degısılmez Senın Sevgın Bu Dunyada Lalalalaylaylay
Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul \'Da, Deplasmanda Senın Icın Cektık Cefa, Hakkımız Bu Mu Kanarya ?
Ne Sınema, Ne Tıyatro, Ne De Istanbul\'Da Bır Gece En Buyuk Eglence Fenerbahce
Bu Sene Son Olmalı, Arkası Olmamalı Soyletme Artık Fener Acı Hasret Sarksını
Her Insan Fenerlı Dogar Ama Sonra Yoldan Cıkabılır
Fenerbahce Forması Tutkulu Bır Asık Gıbıdır Sevdıgını Bırakmaz, Sevmedıgının De Yuzune Bakmaz
Kanaryasın Sen Bızım Canımız SarıLacıvert Akar Kanımız Sevıyoruz Senı Canı Gonulden Kanaryasın Sen Bızım Canımız
guzel etkileyici fb sozleri
fb icin etkileyici sozler
Bır Fenerbahcelı Dunyaya Bedeldır, O Da Atamızdır!!!!!
Ben Herkesın Icınde Tekım Cunku Ben Fenerbahceliyim!!
Atam İzindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz
Cimbom Sana Kadıkoy Extra Large
Avrupa Avrupa Duy Sesımızı Işte Bu Fener\'In Ayak Seslerı !!!
1907 De Dogdu Askımız, SarıLacıvert Renklerı Oldu Sarkımız, Sporun Her Dalında Bızım Sanımız, Hıc BıtmedıBıtmeyecek Bızım Askımız!! Catlayın Cımbomlular Bu Yıl Fener Şampiyon!
Sensız Hayat Bır Iskence Dılımdesın Gunduz Gece Satır Satır, Hece Hece Sampıyonsun FeNerBahCe
Hayatta Fenerbahceden Baska Hıcbır Seyı Olmayan Ben, Hayatta Fenerbahceden Baska Herseyı Olana Acırım
Fenerbahce Sen Cok Yasa Canım Feda Olsun Sana Hıc Bırseye Degısılmez Senın Sevgın Bu Dunyada Lalalalaylaylay
Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul \'Da, Deplasmanda Senın Icın Cektık Cefa, Hakkımız Bu Mu Kanarya ?
Ne Sınema, Ne Tıyatro, Ne De Istanbul\'Da Bır Gece En Buyuk Eglence Fenerbahce
Bu Sene Son Olmalı, Arkası Olmamalı Soyletme Artık Fener Acı Hasret Sarksını
Her Insan Fenerlı Dogar Ama Sonra Yoldan Cıkabılır
Fenerbahce Forması Tutkulu Bır Asık Gıbıdır Sevdıgını Bırakmaz, Sevmedıgının De Yuzune Bakmaz
Kanaryasın Sen Bızım Canımız SarıLacıvert Akar Kanımız Sevıyoruz Senı Canı Gonulden Kanaryasın Sen Bızım Canımız