Son Konu

Etkileyici Gunaydın Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Etkileyici Kısa Gunaydın Mesajları

Sevdiklerinize boyle guzel sabahlarda guzel kısa Gunaydın mesajları ile gunaydın demek istemezmisiniz dostlarSizlere kısa Etkileyici Gunaydın mesajalrı hazırladık herkese Gunaydın Gununuz aydın olsun

ALT :wwwupluploadsyaseminyilmaz83779yaseminyilmaz83779ALT

Gunaydın Guzel Bir gun Gecirmeniz Dileğiyle

Herkese Gunaydın Gununuz Guzel Gecsin

Anneme Babama Gunaydın Sevgilime ve tum sevdiklerime kısacası Herkese Gunaydın

Gunaydın Once kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı actığımda Bana değen ne varsa Yureğimle beynim arası Cizgi derinliğince Gunaydın

Ellerini verene Gozunu değdirene Sozunu diyene Diyemeyene Sevgimi gorene Goremeyene Gunaydın

Gunaydın gunumu aydınlatan guneşim Gunaydın sabahımın yıldızı

Gitme dur Soylenmemiş sozler var suskun dudaklarımda Cığlıklarımda hapsettiğim Tomurcuk tomurcuk sevgilerim catlamaya hazır Yeni baştan yaşanacak sevdalar yureğimde Gunaydınım

Yere duşen yağmur damlaları Kalbine inecek guneşi engellemesin Guneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Guneş guzellikler getirsin Gunaydın

Gunaydın iyi sabahlar, Okadar guzel uyuyorsun ki, Sanki bulutlar uzerinde, Uyan sevgilim sabah oldu Kalk ta kocana kahvaltı hazırla Seni uyandırmak istemem, Elinden yemek cok guzel, Sen bir dahisin, Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, Yemesen de yanımda otur, Bırak cayımı ben koyarım, Sen birtanem karşımda otur,

Gorev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Gunaydın beyler gunaydın

Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın

Gunaydın Karanlığıma aydınlık olan guneşim Gunaydın seher yıldızım Gunaydın

Gunaydın Aşkların en guzeli Gunaydın ruyalarım hayallerim umitlerim herşeyim Gunaydın

Gunaydın Sevgilim Ac Guzel gozlerini ruyalarından sonra ilk beni gor bu opucuk sadece sanadır Gunaydın

Gunaydın Gul Kokulum Gunaydın Baharım Gunaydın kır ciceğim Gunaydın Gonlumun Sultanı

ALT :wwwupluploadsgunaydin490508gunaydin490508ALT

Üst Alt