bilgiliadam
Yeni Üye
Etkileyici Guzel Sozler
Etkileyici Guzel Soz
En Etkileyici Guzel Sozler
Seni dunler icin sevmedimdunler yaşanıp bittiseni bugunler icinde sevmedim bugunlerde bitecekseni yarınlar icin sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek
» Dunyada ki butun coller bir avuc kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve butun denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin
» Seni dunyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dunyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dunyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum
» Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba cok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve guzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak
» Bugun benim icin yepyeni bir gun doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor
» Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim
» Birgun bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha cok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, kusup gideceksin ama hicbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin
» Sen benim incimdin parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gomdum
» Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla
» Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan
» Gecemin gunduzumden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yuzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gozlerinde ki sonmez ışık
» Bu arta kalan hangi yaz akşamının huzunleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım
» Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler
» Yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa
» Yedi ayrı cicekten bal yapsa
» Senin kadar tatlı olamaz
» Hani gozler varya sozleri anlatır,
» Hani sozler varya gozleri aglatır,
» Hani anlar varya değeri gec anlaşılır,
» Bir de aşk varya seni bana anlatır
» Titrer durur ellerim yanında
» Vucudum urpermeyle dolar
» Uşuyorum ben yanında
» Cunku varlığın icime serinlik veriyor
» Sen dunyaya surgun bir meleksin
» Ve ben seni o kadar cok seveceğimki
» Bir daha cennetine donemeyeceksin!
» Bir gece titreyerek uyanırsan
» Bilki resmini optuğum andır
» Bir gun yaşlar suzulurse o guzel gozlerinden
» Bilki birtanem yokluğundan olduğum andır
» Sevgilerin en guzeli seni sevmek
» Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek
» Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek
» Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam,
» gozumden akacak yaş olsan ağlamam,
» kalbime hapsettim seni, hicbir yere bırakmam!
» Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım
» Sonra ismini her yere yazdım
» İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın,
» Ben seni sevmedim, sana taptım!
Etkileyici Guzel Soz
En Etkileyici Guzel Sozler
Seni dunler icin sevmedimdunler yaşanıp bittiseni bugunler icinde sevmedim bugunlerde bitecekseni yarınlar icin sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek
» Dunyada ki butun coller bir avuc kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve butun denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin
» Seni dunyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dunyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dunyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum
» Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba cok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve guzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak
» Bugun benim icin yepyeni bir gun doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor
» Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim
» Birgun bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha cok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, kusup gideceksin ama hicbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin
» Sen benim incimdin parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gomdum
» Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla
» Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan
» Gecemin gunduzumden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yuzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gozlerinde ki sonmez ışık
» Bu arta kalan hangi yaz akşamının huzunleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım
» Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler
» Yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa
» Yedi ayrı cicekten bal yapsa
» Senin kadar tatlı olamaz
» Hani gozler varya sozleri anlatır,
» Hani sozler varya gozleri aglatır,
» Hani anlar varya değeri gec anlaşılır,
» Bir de aşk varya seni bana anlatır
» Titrer durur ellerim yanında
» Vucudum urpermeyle dolar
» Uşuyorum ben yanında
» Cunku varlığın icime serinlik veriyor
» Sen dunyaya surgun bir meleksin
» Ve ben seni o kadar cok seveceğimki
» Bir daha cennetine donemeyeceksin!
» Bir gece titreyerek uyanırsan
» Bilki resmini optuğum andır
» Bir gun yaşlar suzulurse o guzel gozlerinden
» Bilki birtanem yokluğundan olduğum andır
» Sevgilerin en guzeli seni sevmek
» Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek
» Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek
» Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam,
» gozumden akacak yaş olsan ağlamam,
» kalbime hapsettim seni, hicbir yere bırakmam!
» Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım
» Sonra ismini her yere yazdım
» İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın,
» Ben seni sevmedim, sana taptım!