Son Konu

Etkileyici Guzel Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Etkileyici Guzel Sozler
Etkileyici Guzel Soz
En Etkileyici Guzel Sozler

Seni dunler icin sevmedimdunler yaşanıp bittiseni bugunler icinde sevmedim bugunlerde bitecekseni yarınlar icin sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek

» Dunyada ki butun coller bir avuc kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve butun denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin

» Seni dunyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dunyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dunyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum

» Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba cok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve guzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak

» Bugun benim icin yepyeni bir gun doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor

» Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim

» Birgun bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha cok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, kusup gideceksin ama hicbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin

» Sen benim incimdin parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gomdum

» Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla

» Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan

» Gecemin gunduzumden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yuzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gozlerinde ki sonmez ışık

» Bu arta kalan hangi yaz akşamının huzunleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım

» Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler
» Yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa
» Yedi ayrı cicekten bal yapsa
» Senin kadar tatlı olamaz

» Hani gozler varya sozleri anlatır,
» Hani sozler varya gozleri aglatır,
» Hani anlar varya değeri gec anlaşılır,
» Bir de aşk varya seni bana anlatır

» Titrer durur ellerim yanında
» Vucudum urpermeyle dolar
» Uşuyorum ben yanında
» Cunku varlığın icime serinlik veriyor

» Sen dunyaya surgun bir meleksin
» Ve ben seni o kadar cok seveceğimki
» Bir daha cennetine donemeyeceksin!

» Bir gece titreyerek uyanırsan
» Bilki resmini optuğum andır
» Bir gun yaşlar suzulurse o guzel gozlerinden
» Bilki birtanem yokluğundan olduğum andır

» Sevgilerin en guzeli seni sevmek
» Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek
» Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek

» Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam,
» gozumden akacak yaş olsan ağlamam,
» kalbime hapsettim seni, hicbir yere bırakmam!

» Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım
» Sonra ismini her yere yazdım
» İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın,
» Ben seni sevmedim, sana taptım!

Üst Alt