Son Konu

Etkileyici İyi Geceler Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Etkileyici İyi Geceler sozleri
Etkileyici İyi Geceler mesajı
iyi geceler sozleri

Bu gonul sana tutkun Sozlerin yine suskun Nolursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum Bir aradayken ayrıyız Herseye ragmen dayanmalıyız Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden İyi geceler aşkım

Gokyuzune Bakarım geceleri Tatlı ruyalar gormeni isterim tatLı Hayaller icinde uyurken gulumsemeni isterim guL Yuzlum iyigeceler…

Bir Geceyi Değil Butun Geceleri Sana Armağan Ediyorum iyi Geceler Aşkım…

Guzel Ruyalarda Hayırlı Ruyalarda Seni Gormek icin Dua Ediyorum Yaradana, Seni Seviyorum iyi Geceler Aşkım

Yastığa Başımı Koyduğumda Hayalin geliyor Karşıma Hayalinle Konuşuyorum Yatağımda Gozlerimi Bu gecede Senin icin Kapatıyorum Senli Ruyalarıma iyi Geceler Aşkım

Seni Okadar Cok Seviyorumki Sensiz gecen Zamanlarımda Seni gormek icin Seni Gormek icin Uyku iLacı iciyorum iyi Geceler Aşkım…

Bu gece senin gozlerin icin uyuyacağım,sen uyurken gizlice ellerini tutup saclarını okşayacağım, sana yaklaşıp o her zaman duyduğun şeyi soyleyeceğim ; SENİ COK SEVİYORUM VE HEP SEVECEĞİM İYİ GECELER

Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin biriciğim

En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor bitenem tatlı uykular

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sonuk olur, yakamozlar başka cizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan…

Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tuylerinde umut, gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat…

Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim İyi Geceler Herşeyim!

Hep aklımdasın oylesine bendesin ki hic bitmek, tukenmek bilmeyen bişey bu, bu can bu bedenden cıkana, bu diyardan gocene dek gorebildiğim tek gercek ruyam sensin tatlı ruyalar meleğim

Üst Alt