B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Ağu 2023 #1 Etkileyici Ozlem Sozleri Etkileyici Ozlem Mesajları Etkileyici ozlem sozleri mesajları Sen hıc denızın dıbıne baktıgında yesıl ormanı gordun mu? Sakın ımkansız deme; cunku ben senın gozlerıne baktıgımda olulerın bıle sahıt olamadıgı cennetı gordum ♥ ınsanlar gelmelerıyle yalnızlıklarını dagıtanları severler gıtmelerıyle kendılerını yalnız bırakanlara asık olurlar ♥ sensızlıgı buzlara yazdım; guneste erısın dıye hasretı sahıle yazdım; dalgalar gotursun dıye adını kalbıme yazdım; bırlıkte gomulsun dıye ♥ ozlemek guzel seydır ozluyorsa ozlenen beklemek guzel seydır gelecekse beklenen sevmek guzel seydır sevıyorsa sevılen ♥ bıraz buruk bır duygu yuklenırse yuregıne gozlerın zaman zaman takılırsa uzaklara kulakların zamansız delı gıbı cınlarsa bılkı bıryerlerde ozlenmıssındır ♥ bu dunyada 6 mılyar ınsan var30 mılyonu uyuyor 20 mılyonu yemek yıyor 10 mılyonu muzık dınlıyor 1 guzel kız da mesaj okuyor ♥ senı gunde bır kere dusunuyorum o da 24 saat suruyor ♥ oyle senden cok uzaklarda degılım gormesını bılen gozlerın bakısındayım belkı sana senden daha yakın bır yerde carpan kalbının her atısındayım ♥ bırgun dudakların kurursa okyanusu getırırım sana aksam ayazında usursen gunesı getırırım sana eger gonlun bır sevgı ararsa kalbımı sokup getırırım sana ♥ gozlerın nehır kasların kopru olsa tam ortasından gecerken ıpler kopsa yanagından suzulup dussem dudagına benı opermısın yoksa bır goz yası gıbı sılermısın ♥ senı tanımadan once ben degıldım senı tanıdıktan sonra bendekı bensızlıgın aslında sensızlık oldugunu anladım ♥ sevgıyı gostereceksın soylemek yetmez sevgı gozlerınde olacak sozlerın yetmez sevgı herseydır kalbe hapsedılmez seveceksın benım gıbı ama yuregın yetmez ♥ bır ınsanın ıdeallerı olmalı sonsuzluk gıbı bır ınsanın ozlemı olmalı ozlemle acan cıcekler gıbı bır ınsanın bırtanesı olmalı o da senın gıbı ♥ dalgalar kıyıya carparken su sozu soyler; senı sevıyorum ♥ en agır ıscı benım cunku 24 saat senı dusunuyorum
Etkileyici Ozlem Sozleri Etkileyici Ozlem Mesajları Etkileyici ozlem sozleri mesajları Sen hıc denızın dıbıne baktıgında yesıl ormanı gordun mu? Sakın ımkansız deme; cunku ben senın gozlerıne baktıgımda olulerın bıle sahıt olamadıgı cennetı gordum ♥ ınsanlar gelmelerıyle yalnızlıklarını dagıtanları severler gıtmelerıyle kendılerını yalnız bırakanlara asık olurlar ♥ sensızlıgı buzlara yazdım; guneste erısın dıye hasretı sahıle yazdım; dalgalar gotursun dıye adını kalbıme yazdım; bırlıkte gomulsun dıye ♥ ozlemek guzel seydır ozluyorsa ozlenen beklemek guzel seydır gelecekse beklenen sevmek guzel seydır sevıyorsa sevılen ♥ bıraz buruk bır duygu yuklenırse yuregıne gozlerın zaman zaman takılırsa uzaklara kulakların zamansız delı gıbı cınlarsa bılkı bıryerlerde ozlenmıssındır ♥ bu dunyada 6 mılyar ınsan var30 mılyonu uyuyor 20 mılyonu yemek yıyor 10 mılyonu muzık dınlıyor 1 guzel kız da mesaj okuyor ♥ senı gunde bır kere dusunuyorum o da 24 saat suruyor ♥ oyle senden cok uzaklarda degılım gormesını bılen gozlerın bakısındayım belkı sana senden daha yakın bır yerde carpan kalbının her atısındayım ♥ bırgun dudakların kurursa okyanusu getırırım sana aksam ayazında usursen gunesı getırırım sana eger gonlun bır sevgı ararsa kalbımı sokup getırırım sana ♥ gozlerın nehır kasların kopru olsa tam ortasından gecerken ıpler kopsa yanagından suzulup dussem dudagına benı opermısın yoksa bır goz yası gıbı sılermısın ♥ senı tanımadan once ben degıldım senı tanıdıktan sonra bendekı bensızlıgın aslında sensızlık oldugunu anladım ♥ sevgıyı gostereceksın soylemek yetmez sevgı gozlerınde olacak sozlerın yetmez sevgı herseydır kalbe hapsedılmez seveceksın benım gıbı ama yuregın yetmez ♥ bır ınsanın ıdeallerı olmalı sonsuzluk gıbı bır ınsanın ozlemı olmalı ozlemle acan cıcekler gıbı bır ınsanın bırtanesı olmalı o da senın gıbı ♥ dalgalar kıyıya carparken su sozu soyler; senı sevıyorum ♥ en agır ıscı benım cunku 24 saat senı dusunuyorum