Son Konu

Etkileyici Sozler Etkileyici Sozler Etkileyici

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Etkileyici Sozler
en Etkileyici Sozler
En guzel Etkileyici mesajlar

Etkileyici Sozler

Bugun benim icin yepyeni bir gun doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor

Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim

Birgun bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha cok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, kusup gideceksin ama hicbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin

Sen benim incimdin parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gomdum

Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan

Gecemin gunduzumden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yuzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gozlerinde ki sonmez ışık

Bu arta kalan hangi yaz akşamının huzunleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım

Seni dunler icin sevmedimdunler yaşanıp bittiseni bugunler icinde sevmedim bugunlerde bitecekseni yarınlar icin sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek

Dunyada ki butun coller bir avuc kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve butun denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin

Seni dunyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dunyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dunyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum

Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba cok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve guzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak

Üst Alt