Son Konu

Etkileyici Sozler Msn Nickleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Etkileyici Sozler Msn Nickleri
En Guzel Etkileyici Sozler Msn Nickleri
Etkileyici Guzel Sozler Msn Nickleri

HéRKés Kéndini AR†iS† saniOrAma ßiLmiOrLArqi Yoné†mén ßénimisDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL!

ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r ruya Uyan Art|q ß!tt! Ruya

‘ séninLé i$im ßitmédi ßitméz, a$k qun yuzu qormédi qorméz sana soyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz

né éL!mdn †u††Lr né yuzuMé quLduLér ß! qun 0Lsn oLmuné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dunyda mu†LuLq Haramm$ méqéR

iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gozLerim daLar derin ßenim hisLerim ßoyLedir yerLi yersiz soyLenir sozLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir

GencLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza jilet attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara,her Kuytu koşede esrarı cektirip ucluyu tersten yaktıranLara isYanım aLLah’a degiL Tum aLLah’sızLara! Gunahkar SokakLarın tovbekar DelikanLısı

İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksıngerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !

ßëDëñiM |{å®åñ£ı|{£å®Då ø£åñ §ëñ§iZ£iğë ®µ¬µM §åñå åi±

NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk

Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum

Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!

Sevda ektim ihañeti ßi¢iÿørUm , ¢øk Sevmi$tim i$te ßUña ÿañiÿørUm , vazge¢iLmez Sañdiñ Señ keñdiñi Saña ñøkta køÿUÿørUm

CıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İcKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİCıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI oLmEk Mi???

Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRC VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GUzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!

Hi¢ VaraMaDIM FarkIña, DU$UñMëDiM ki ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $iMDi ¢ëki¥øruM istë kahrIñIYëñi acILar ta$I¥øruM, DUñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñIMutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr UstUMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi

CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar

S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak don£n aLcak oLSun §£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I oLum , §£nd£n qayrI§Ina yokum !

Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıcak Atacagım Tam 12′Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !

~ Bu sokak beni boğuyor
Doğru yanlış secmiyor ~

masallardan kacıyorum
aslımı aramak icin :)

Her gidişine ayrı anlam yukluyorum

Oyuncaklarla Yaşama Gulumsémék İcin Géc bir Zaman Artık
Şimdi Cumlélérlé Oynuyor béynim

belKi hissettiRemeDim ama
SaDece Seni SewDim

bir buse Yetmez derken ben
Senden oldum

Sevmiy0rSun Sen beni
ben ise Cılgın gibi

KeşKe Snei SevmeseyDimm
elini 0kaDar icten TutmasayDım
belki 0zaman bu Kadar AcımazDı canım

Yaşanan Guzel Gunler
Mazimi Oldu
Sevdiğim Adam Bana
Yabancı Oldu
Ağladım Her Gece
Yaşlar İcime Doldu
Hadi Sen Kıydında
Ben Kıyabilirmiyim?

kederleri kelimelere sarıyorum
kocaman laflar ediyorum
ama hic birini sevmiyorum
Gorunuşume yaĞdırdıqın o susLu Ovgulerini kuLağıma fısıldrKenEtkileyici DamaR Sozler Msn NickleriAnLamalıydımSenin yureğime Değil,Defolu dudakLarına DeğdirDiğin bedenime vurgun olduqunu !

Seni tanıdıqımda SusLu Bir Sokak kopeğiydinSEwimLiliğine aldanıpEtkileyici DamaR Sozler Msn NicklerignLmde kulube yabMama ramen evCilleşTiremedim SenihaLa her Aldıqın Kokunun Peşine gidiyorsun !!

Gozum ağladıkca gamzelerim gulmemekte, Ruhum yıpranmadıkca kalemim hareket etmemekte

maDem Cok akıLLısın soLe ßakaLım ßir kaLße nasL iKi İnsan SığDırDın ??Kararsız

dunyaDa é$im ßénZéRim yoK ama ßénZéméye CaLı$an éZiK coK!!

Ya “ OnuRuM La GideRim ßu Aşktan, “ Ya Da Seni Severek, “ OnuRsuZ ca YaŞamaya Devam Ederim Kaş catmış

Bana biR wedayı cok goRenin aRkasından DUR diyemem!!!!

Ya olduğum gibi kabul et ya da cehenneme kadar yolun var?Goz kırp

Aşk yağıyor ßugun ßardaktan ßoşaLırcasına ßen şemsiye acmışım Aşk'tan korunmak uğruna SırıLsıkLam Aşık oLmak; kimin umurunda?:)

saRho$um bu qeCe kaFam dumaNLı baNa veRdikLeri haYat yaLaNdı! NefRet eTTim qıpTe eTTİm keNdim oLmak isteDim beCeRemeDim

zOrdur 18 ya$inda oLmek, Dahada zOru SevgiLini arKada$inin KoLunda gormek !!!

NİYE SEVDİM Kİ SENİ ELLERİN BENİM DEĞİL, DUDAKLARIN UZAK GOZLERİN GOZLERİME YASAK SORMA SAKIN NİYE SEVDİĞİMİ SENİ SEVDİM İŞTE UMUTSUZCA İCİMDEKİ KOCAMAN UMUTLA

ßana y0L véRéné ßén 0toßan KuraRımMm

Gozya$LaRımın aKması Seni muTLu mu eDioR $*Refsiz eDmioRsa aKıTma !

YıLLaR OLdu SanKi Seni TanıyaLı ama yıLLaRımı GeciReCeqim İnsan OLmaLısın Sen

PRoFiLin GuseL OLsa nE YazaR NasıLsa İcinDeKi ßiR Ka$*R xD

ßıRaq LaN a$kı maSa ustuNdeN siL qitSinßeLLeqiNde mi kaLdıFoRmat aT s*qtRsn qiTsnN!! '

OyLe KoLaymı VazqeCmeK Sevqi EmeK DemeKk

HaYaTıMa HeR GiReN Bi mUtLuLuk KaTtI KiMiLeRi gElİrKeNkİmİlErİ GidErkEn!!

Artıq seNin gibi p*cLere KaRnıM ToKOyuNa DevaM RomEoAma Artıqh JuLiet yoqqh!

Üst Alt