M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Ara 2023 #1 Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler 1 büyük kase kuru fasulye Yarım kilo kuzu kuşbaşı et 1 küçük soğan 1 çay kaşığı salça (Oğlum fasulyeyi çok salçalı sevmediği için az ekledim) 1 su bardağı kaynar su Tuz Karabiber İç yağı Etli Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Fasulyeyi 24 suda beklettim ( 8 saatte bir suyunu değiştirdim) Suda bekleyen fasulyeyi haşladım, farklı bir tencerede eti haşladım ( çok az su ek ederek) Soğanı yağda kavurup salçayı ekledim ve kokusu çıkana kadar kavurdum, eti ekleyip bir iki çeşit çevirdim. Fasulye, tuz, karabiber, kimyon ve kaynar suyu ekleyip altını kısıp pişmeye bıraktım, sıhhat afiyet olsun
Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler 1 büyük kase kuru fasulye Yarım kilo kuzu kuşbaşı et 1 küçük soğan 1 çay kaşığı salça (Oğlum fasulyeyi çok salçalı sevmediği için az ekledim) 1 su bardağı kaynar su Tuz Karabiber İç yağı Etli Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Fasulyeyi 24 suda beklettim ( 8 saatte bir suyunu değiştirdim) Suda bekleyen fasulyeyi haşladım, farklı bir tencerede eti haşladım ( çok az su ek ederek) Soğanı yağda kavurup salçayı ekledim ve kokusu çıkana kadar kavurdum, eti ekleyip bir iki çeşit çevirdim. Fasulye, tuz, karabiber, kimyon ve kaynar suyu ekleyip altını kısıp pişmeye bıraktım, sıhhat afiyet olsun