G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Eki 2023 #1 Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler 400 gram kuşbaşı et 1,5 su bardağı fasulye 2 çorba kaşığı biber-domates salçası 1 adet kuru soğan 2 çay kaşığı kırmızı toz tatlı biber Sıvı yağ Karabiber Tuz Etli Kuru Fasulye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Fasulyemizi sabahtan ıslatalım pişmesi kolay olsun. Etimizi yağsız tavada rengi değişene kadar kavuralım. Ben düdüklü tencerede yaptım yemeğimi siz normal tencerede de yapabilirsiniz. Tenceremize sıvı yağ ve kup doğradığımız soğanları alıp biraz kavuralım. Salçamızı ilave edip 2 dk daha kavurup. Baharat ve etimizi ekleyip 10 dk kadar daha kavuralım. Daha sonra fasulyemizi ekleyelim ve üzerini geçecek kadar su ilave edelim ve düdüklü tenceremizin ağzını kapatıp 30 dk pişirelim. Afiyet olsun Etli Kuru Fasulye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler 400 gram kuşbaşı et 1,5 su bardağı fasulye 2 çorba kaşığı biber-domates salçası 1 adet kuru soğan 2 çay kaşığı kırmızı toz tatlı biber Sıvı yağ Karabiber Tuz Etli Kuru Fasulye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Fasulyemizi sabahtan ıslatalım pişmesi kolay olsun. Etimizi yağsız tavada rengi değişene kadar kavuralım. Ben düdüklü tencerede yaptım yemeğimi siz normal tencerede de yapabilirsiniz. Tenceremize sıvı yağ ve kup doğradığımız soğanları alıp biraz kavuralım. Salçamızı ilave edip 2 dk daha kavurup. Baharat ve etimizi ekleyip 10 dk kadar daha kavuralım. Daha sonra fasulyemizi ekleyelim ve üzerini geçecek kadar su ilave edelim ve düdüklü tenceremizin ağzını kapatıp 30 dk pişirelim. Afiyet olsun Etli Kuru Fasulye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı