M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Etli Patlıcan Tava Tanımı İçin Gereçler 2 adet soğan 1 baş sarımsak 1 yemek kaşığı biber salçası 1 konserve domates Zeytinyağı Kemikli et Tuz Etli Patlıcan Tava Tanımı Yapılışı Ben dana eti kullandığım için öncelikle kemikli etimi biraz haşladım. Koyun et kullanacak olanlar çiğden hepsini pişirebilir. Patlıcanlarımı alacalı soyup tuzlu suya ısladım. Yemeklik doğradığım soğanları ,zeytinyağı ve salça ile biraz kavurdum ki soğan tadını yemeğe güzelce versin. Üzerine sırasıyla suyunu süzdüğüm patlıcanları, kemikli eti, konserve domatesi ve sarımsağı ekleyip ocağa aldım. Fokurdayınca altını kıstım yarım saatte o denli pişti. İstek eden et kullanmadan da yapabilir. Şimdiden afiyet olsun
Etli Patlıcan Tava Tanımı İçin Gereçler 2 adet soğan 1 baş sarımsak 1 yemek kaşığı biber salçası 1 konserve domates Zeytinyağı Kemikli et Tuz Etli Patlıcan Tava Tanımı Yapılışı Ben dana eti kullandığım için öncelikle kemikli etimi biraz haşladım. Koyun et kullanacak olanlar çiğden hepsini pişirebilir. Patlıcanlarımı alacalı soyup tuzlu suya ısladım. Yemeklik doğradığım soğanları ,zeytinyağı ve salça ile biraz kavurdum ki soğan tadını yemeğe güzelce versin. Üzerine sırasıyla suyunu süzdüğüm patlıcanları, kemikli eti, konserve domatesi ve sarımsağı ekleyip ocağa aldım. Fokurdayınca altını kıstım yarım saatte o denli pişti. İstek eden et kullanmadan da yapabilir. Şimdiden afiyet olsun