bilgiliadam
Yeni Üye
ev arkadasiiimmm Ali: Olum Bardak Yıka da Kola İçelim Aldım Gelirken Ev Arkadaşı: Bardaklar Temizken Almazsın İt Alıcı Yıkayamam Simdi Kod Kasıyorum Ali: Olum Bulaşık Zihin Acar Temizlik Maddesi Koklarsın Hadi Ev Arkadaşı: Sende Tasarım Yapıcan Abi Sen Yıka Ali: Tasarım Yaparken Zihnin Acık Olmaması Gerekli Ev Arkadaşı: Abi Yıkanmaz O Bardaklar İçindeki Karıncaları Bırak Karınca Fosilleri Var Bundan Böyle Ali: Eh Ben Dikiyorum Kolayı O Zaman Abi Biraz Televizyonun Sesini Kısabilir Misin? Pardon Abi, Simdi Kısıyorum 10 Dakka Sonradan Abi Sesini Kısacaktın Bunun? Kistim Abi! Hala Mi Rahatsız Ediyor? Abi Hatun Konsantre Olamıyor İçerde, Bir Sure Seyretmesen, Çık Bir Sinemaya Git İstersen, Benden! (Gecenin 12 Bucuğu) Artık Kızlardan Hiç Hazzetmiyorum Top Oldum Sanırsam İyi Birsey Olmalı En Azından Hayatin Yüzde Elli Oranında Rahatlamıştır Ne Diyorsun? Ne Cenabetlik Ne De Sabah Ereksiyonu Tümü Tarihe Karıştı Hey Gidi Koca Yağız Hey Abi Sakın Bana Sulanayım Deme Bu Arada Sie Lan ( 1549158649 1549158649 evarkadasiiimmm5c5648fe54ec9evarkadasiiimmm5c5648fe54ec9 http:wwweksiportalcomhtmlemoticonslaughgif ) Ahh Beaaa Anlamak Odada Kalmış Hadi Kap Gel Niye Ben Kapıyorum Sen Kap Gel, Keza Sigarayı Ben Getirdim E Ben De Küllüğü Getirdim Mutfaktan E O Vakit Tas Makas Yapalım Uff Tekrar MiNeyse Yapalım Hadi3 Deyince Şş Övünç Lan! Ne Var Olum? Kahvaltı Edecez Tabak Falan Yok Hadi Bi El Atta Su Mutfağı Bi Temizleyelim Olum Yıka İki Tabak İste Ya Değil Kökten Çözelim Bu Problemi Bak Bardaklar Falan Kurtar Bizi BabaaDiye Bağırıyor Tümü Bundan Böyle Canlanmış, Dile Geliyor Bundan Böyle Ya Hmmmmfffff Kalk Lan Mına Koduum Taam La Taaam Bir Öğrenci Evinde, Bulaşıklar Yıkanmadığından Birikmiş Ve Sıranın Kimde Olduğu da Kavga Konusudur : X: Yaw Ne Yapacaz Simdi Kardeşim Kim Yıkayacak Bunları Y: Tamam Kardeşim Yazı Tura Atalım Z: Yok Ustad Kumara Girer Olmaz X: Hmm Bilek Güreşi Yapalım O Vakit Kaybeden Yıkasın Z: Yok Yaaa İkinizde Izbandut Gibisiniz Ben Hayatta Kazanamam Y: Bilgi Yarışması Yapalım Herkes Birbirine Soru Sorsun, Bilemeyen Yıkasın Z: Yok Abi Adil Olmaz Bu Cümbür Cemaat Birbirini Tanıyor, Neyi Bilemeyeceğimiz Belli Zaten X: Işlenmiş Buldum Dost Kafayla Top Saydıralım, Aha Balkonda Plastik Top Var Eksik Sayan Yıkar Y: Hmmm Cilalı Yaw Z: Bitmiş Valla Saydıralım Top Saydırılır Ve Z Kaybeder 1549158649 1549158649 evarkadasiiimmm5c5649008807fevarkadasiiimmm5c5649008807f http:wwweksiportalcomhtmlemoticonssickgif Konut Sahibi: Terlikle Gezmeyin Çocuklar Evde Arda: Neden Tavan Mi Çöker ? Ev Sahibi: Ehehe Çok Sakacısın Sen Ya Güldürüyorsun Her Zaman Yok Ses Yapıyor Terlikler Ondan Arda: Oha ? Bizim Ev 4 Katta Senin Evin 1Katta Terlik Seslerini Nasıl Duyabiliyorsun Radar Mı Taktırdın Kulaklara ? Konut Sahibi: Ekikeikekke Valla Geliyor İste Giymeyin Terlik Ekekaikiak Arda: Hali Fleks Yaptıralım Mı Evi ? Konut Sahibi: (Gözler Açılır) Ciddi Mi ?? Arda: Bi Git Allasen Gecenin Bir Yarısı Çaat Kapı Kapanır Kapı Arkasında Evi Sahibi Ekiakakieaik Sesleri Aralarında Uzaklaşır 1549158649 1549158649 evarkadasiiimmm5c5649008807fevarkadasiiimmm5c5649008807f http:wwweksiportalcomhtmlemoticonssickgif +Galicia Bana Kahve Yapar Misin? sittir Git Kendin Yap!! +Tamamlanmış Be, Bi Deneyeyim Dedim H Abi Bana Bi Bardak Su Getirsene Ss Kalk Al Yahu Babanın Uşağı Mi Var H Ya Sen Daha Yakınsın Olum Bi Kıyak Yapıver Ss Olllldu H Yandım Allaaahh Ss Bi Sus Beeee Lan Olum Ben Sucuk Doğramıştım Nerde Onlar? Ne Sucuğu? Ha Biz Yedik Onu Lan Sucuklu Yumurta Yapacaktım Ben Onlarla E Uyuyorsun Olm 2 Gündür Ya Sucukları Doğrayınca Yoruldum Bi Ara Verme Veriyim Dediydim Derhal Gelip Yemişler Ya Hminagod Oha Be alinti