B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Kas 2023 #1 Ev Yapımı Kakaolu Puding Tarifi İcin Malzemeler *1 litre sut *2 kaşık un *3 kaşık mısır nişastası *2 bucuk kaşık kakao *1 su bardağı şeker *2 paket vanilya Ev Yapımı Kakaolu Puding Tarifi Yapılışı Evde yapacağınız cok lezzetli puding cok guzel oluyor 1 *Sutu, şekeri, unu, nişastayı ve kakaoyu koyuyoruz Tencereye sonra ocağa alıyoruz, kaynatıyoruz Biraz koyulaşınca ocağın altını kısıyoruz *Biraz karıştırıyoruz Pudingimiz goz goz olunca altını kapatıp vanilyayı ekliyoruz ve kaselere koyuyoruz *Ben toprak kaselere koydum İsterseniz uzerine hindistan cevizi serpiyoruz ve AFİYET OLSUN
Ev Yapımı Kakaolu Puding Tarifi İcin Malzemeler *1 litre sut *2 kaşık un *3 kaşık mısır nişastası *2 bucuk kaşık kakao *1 su bardağı şeker *2 paket vanilya Ev Yapımı Kakaolu Puding Tarifi Yapılışı Evde yapacağınız cok lezzetli puding cok guzel oluyor 1 *Sutu, şekeri, unu, nişastayı ve kakaoyu koyuyoruz Tencereye sonra ocağa alıyoruz, kaynatıyoruz Biraz koyulaşınca ocağın altını kısıyoruz *Biraz karıştırıyoruz Pudingimiz goz goz olunca altını kapatıp vanilyayı ekliyoruz ve kaselere koyuyoruz *Ben toprak kaselere koydum İsterseniz uzerine hindistan cevizi serpiyoruz ve AFİYET OLSUN