G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Ev Üretimi Limonata Tanımı İçin Malzemeler 2 adet limon 1 adet portakal 2 su bardağı toz şeker 16 bardak su Ev Üretimi Limonata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Limonlar ve portakal çok az dondurucuda dondurulur. Toz şekerle birlikte rondodan geçirilir ve büyük bir kaba alınır. Üzerine su ek edilip, karıştırılır. Kapağı kapatılıp bir saat kadar bekletildikten sonra süzülür. Ben bu formda tupperware çok hedefli sürahisinde koruma ediyorum. Yaklaşık 20 gün hiç bozulmadan tüketilebilir. Afiyet olsun. Ev Üretimi Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Ev Üretimi Limonata Tanımı İçin Malzemeler 2 adet limon 1 adet portakal 2 su bardağı toz şeker 16 bardak su Ev Üretimi Limonata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Limonlar ve portakal çok az dondurucuda dondurulur. Toz şekerle birlikte rondodan geçirilir ve büyük bir kaba alınır. Üzerine su ek edilip, karıştırılır. Kapağı kapatılıp bir saat kadar bekletildikten sonra süzülür. Ben bu formda tupperware çok hedefli sürahisinde koruma ediyorum. Yaklaşık 20 gün hiç bozulmadan tüketilebilir. Afiyet olsun. Ev Üretimi Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı