S seocu Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,414 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Ev Üretimi Pizza Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Maya ve azıcık şeker tuz Aldığı kadar un kulak göğsü kıvamında olacak Üstü için materyaller; 4 yeşil biber 2 kırmızı biber 4 domates sucuk Sosis Zeytin 1 tatlı kaşığı salça 1 tatlı kaşığı biber salçası Kaşar peyniri Üstüne; Tuz İsteğe nazaran mantar mısır ve sevdiğiniz şeyler ekleyebilirsiniz ben kaşar peynirini üstte kullanıyorum isteyen alta ta koyabilir Ev Üretimi Pizza Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm materyaller doğranır hamur tepsiye el yardımı ile ince halde açılır, çatal ile delinir. Üstüne salça ve biber salçası karışımı sürülür. Sonra tek tek doğranmış olan gereçler dizilir. Fırın ayarında pizza ayarı var ben onda pişirdim afiyet olsun. Ev Üretimi Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Ev Üretimi Pizza Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Maya ve azıcık şeker tuz Aldığı kadar un kulak göğsü kıvamında olacak Üstü için materyaller; 4 yeşil biber 2 kırmızı biber 4 domates sucuk Sosis Zeytin 1 tatlı kaşığı salça 1 tatlı kaşığı biber salçası Kaşar peyniri Üstüne; Tuz İsteğe nazaran mantar mısır ve sevdiğiniz şeyler ekleyebilirsiniz ben kaşar peynirini üstte kullanıyorum isteyen alta ta koyabilir Ev Üretimi Pizza Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm materyaller doğranır hamur tepsiye el yardımı ile ince halde açılır, çatal ile delinir. Üstüne salça ve biber salçası karışımı sürülür. Sonra tek tek doğranmış olan gereçler dizilir. Fırın ayarında pizza ayarı var ben onda pişirdim afiyet olsun. Ev Üretimi Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı