bilgiliadam
Yeni Üye
Evlilik muhabbetlerİ EVLILIK BÖLÜM 1; Tipik bir maço adam çok güzel bir kadınla evlenir ve nikahın hemencecik Ardından kurallarını ortaya koyar'' Eve ne zaman istersem saat kaçta istersem ancak her şeyden önce eğer istersem o zaman gelirim ve senden bu konuyla ilgili bir ağız dalaşı istemiyorum Ben başka bir şey söylemedikçe her akşam yemek yemek masasını hatasız istiyorum İstediğim süre eski kız arkadaşlarımla içmeye ve kağıt oynamaya giderim ve bana bu konuda güçlük sonuç sakın Bunlar benim kurallarım Yorum var mı?' Bayan: ''Hayır benim için sakıncası değil Yalnız şunu bil oysa burada her gece saat 7'de sex yapılacak sen olsan da olmasan da'' EVLILIK BÖLÜM 2; Hekim ve karısı kahvaltı masasında tartışıyorlar Adam hiddetle masadan kalkar ve '' sen yatakta daha iyi değilsin'' der ve hışımla evden çıkar Bir müddet sonra kötü bir hareket yaptığını düşünüp durumu telafi etmek Üzere telefon açmaya karar verir Kadın telefonu her zaman çaldıktan sonradan açar ve adam sinirli bir şekilde sorar; ''Telefonda yanıt vermekte niye bu kadar geciktin?'' ''Yataktaydım' ' der bayan''Bu saatte yatakta ne yapıyorsun?'' ''İkinci bir manzara alıyorum'' EVLILIK BÖLÜM 3; Bir adamın 6 çocuğu var ve bu başarısından fazlasıyla kibir duyuyor O denli kibir duyuyor fakat karısını onun tepkisine rağmen ''6 çocuğumun annesi'' diye çağırmaya başlıyor Bir gece bir partiye gidiyorlar Adam eve dönme vaktinin geldiğine karar verdiğinde karısının da gitmeye hazırlanmış olup olmadığını öğrenmek istiyor Olanca sesiyle bağırıyor; ''Eve gidelim mi 6 çocuğumun annesi?'' Bayan kocasının bu dangalaklığın son derece rahatsız oluyor ve o da benzer şekilde bağırıyor ''Ne zaman istersen 4 çocuğumun babası!'' EVLILIK BÖLÜM 4; Bir işadamı tavernaya girer bara oturur ve bir duble martini sipariş eder İçkisini bitirdikten sonra gömleğin cebine bir göz atar gerisinde barmane bir duble martini daha hazırlamasını söyler Bunu da bitirince gömleğinin cebine bir göz atar sonra barmane dönüp bir duble daha martini siparişi verir Barmen; '' Bakın bayım size tüm bir gece her tarafında martini getirebilirim Lakin bardağı her doldurmamı istemenizden önce niçin gömleğinizin Cebine baktığınızı anlatmak zorundasınız' ' deyince adam yanıt verir; ''Karımın fotoğrafına bakıyorum Ne zaman gözüme hoş gözükecek işte o zaman eve gitme zamanı gelmiş olacak'' Amaçsız Izaç Çocuk babasına : Babacığım annem ile nasıl evlendin? Adam eşine dönüp : Görüyormusun çocuk bile manâ veremiyor Ararsa Adama sormuşlar; Sevişirken karınızla konuşurmusunuz? adam Tabii ararsa niçin olmasın Huysuz kadın Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş anında saga çekmiş ve polis gelmiş: 'buyrun memur bey?' 'beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz' 'değil efendim yalnızca bip yaptı ben de sarji mi bitiyor diye baktım' karısı lafa atlamış: 'aaa yapma hayatım yarım saattir ortagınla iş görüşmesi yapıyordun telefonda' Adam karısına tip alıcı bakarken polis yine sormuş: 'beyefendi güvenlik kemerinizi neden takmıyorsunuz???' 'memur bey takmıştım lakin sizin geldiginizi görünce durduktan daha sonra ç özdüm' Karısı tekrar atlamış: 'aman şekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mı acaba' Adam kadına bi tane patlatmamak için kendini kuvvet tutarken;polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee 'beyefendi bakar mısınız sag sinyaliniz de kırık' 'aaaa kırık mı?? sabahleyin yola çıkarken kontrol ettim kırık diildiyolda oldu galiba hiç de farketmedik' karısı çenesini tutamamis yine: 'amma da attın kocacıım sana 3 haftadır söylüyorum bundan böyle şu kırık sinyalin icabına baktır diye' Adam en sonunda dayanamamış bagırmış: 'bana bak sen susucak mısın çakıcam hemen suratının ortasına!!' Polis kadına sormuş: 'hanımefendi eşiniz size defalarca böyl e mi davranır?' Kadın cevap vermiş: 'yok canımsadece alkollu oldugu süre