Evlilikte Sevgi nasıl anlaşılır
Evlenmek ve Evlilik
Sevgimizi açıklama için bin türlü yol vardır İşte onlardan az uygulanan br tanesine de ses çıkarmama ikliminde sessiz konuşmaktır
Evinizin bir köşesinde, sakin bir tabiat ortamında, bir mabedin avlusunda ya da sessizliğin çığlık attığı diğer bir yerde, eşinizle birlikte düşünün
Düşünün Kendinizi hesaba çekin Eşinizin gözünden gönlüne giden yolları açın Dua Edin Yani kendinizle, eşinizle, tabiatla, Rabbinizle sessizce konuşun
Bazen de sessizlik ortamlarında ağzınızdaki dil yerine, haliniz ve gönlünüz konuşur, siz de böyle yapın
ara sıra sessizliğin sesi almak da sevgi iletişimin kuvvetlendirir
Deneyimli bir bayan deneyimlerini şöyle anlatıyor: Kocamın beni hala sevip sevmediğini, tabağımızda iki kurabiye kaldığında küçük olanı alıp büyüğü bana bırakmasından anlayabileceğimi öğrendim
Sevgi devam ediyorsa kaliteli alaka de devam eder Eşler birbirlerini bilgilerinden daha çok, ilgilerinin derinliğiyle etkiler
Eşlerin birbirlerine olan sevgi ve hürmet düzeyini bilmek için evin tuvaletine bakarak, birbirleri için ne dek pak bıraktıklarını görmek yeterlidir
Benzeşen özleniyorsa, yolu gözleniyorsa, on dakika geç kalması bile endişe veriyorsa, sevgi devam ediyor demektir
Benzer gelmeden el yemeğe değmiyorsa, Hoşgleldindemeden mutluluk tamamlanmıyorsa sevgide eksilme değil demektir