Son Konu

EVO'daki Solid Snake Şakasına Bir Tepki De David Hayter'den Geldi

makaleci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

EVO 2019'da Tekken severleri heyecanlandıran bir gelişme yaşanmıştı hatırlarsanız, Tekken 7'nin kaybedenler finali sırasında ekrana Metal Gear'in baş kahramanı Solid Snake'ten bir ileti yansımıştı. Turnuvada bu anı yaşayanlar sevinç çığlıkları attılar zira Snake'in Tekken 7'ye geldiğini düşündüler. Bu baş karışıklığının ardındansa EVO yetkilileri bir açıklama yaparak bunun yalnızca bir şaka olduğunu, Bandai Namco'nun bu şakadan haber olmadığını söylediler.

Bu şakadan haberi olmayan ve yapılan şeyi hiç de lâtif karşılamayan bir isim daha var, o da Snake'i seslendiren ünlü isim David Hayter.

EVO yetkilileri hadisenin akabinde "Bandai Namco'ya bu mevzuda danışmamıştık. Baş karışıklığı için üzgünüz" halinde bir ileti yayınlamıştı. Hayter ise Twitter'dan buna karşı verdiği yanıtta "EVO, bana yahut Konami'ye müşavereyi da unuttunuz. Lütfen bir daha sesimi gayrı oyunların reklamını yapmak için kullanmayın. Asla." diyerek yansısını gösterdi. Tamam, arada lütfen demiş ancak iletinin tonunun önemli olduğu her halinden belirli.

EVO'da gösterilen klipte sahiden de Hayter'in sesi var lakin bu klip Cameo servisinden alınmış. Cameo servisinde 75$ ödeyerek Hayter'in sesinden istediğiniz bir bildirisi kaydettirebiliyorsunuz.

Klipteki "some good ass Tekken" cümlesini hakikaten de Hayter okumuş, lakin kendisine bu taleple gelindiğinde bunun EVO'da kullanılacağından habersizmiş. "Herkes için hususî iletiler kaydetmekten memnunluk duyarım, lakin sesimin sair mecraların reklamını yapmak için kullanılmasına müsaade vermiyorum" diyor Hayter.

Tekken'in direktörü Katsuhiro Harada da Twitter'dan yayınladığı bildiride bu şakaya yansısı göstermiş ve "Özellikle de Konami ve Kojima-san için üzgünüm (şahsen biz yanlış bir şey yapmamış olsak da)" demişti.

Muhtemelen EVO yetkilileri de bu şakanın bu kadar probleme yol açacağını düşünmemişlerdir lakin bundan sonra bu cins bir şeye kalkışacaklarını da hiç sanmıyorum.

Üst Alt